Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 12, 2017

Harini pasang Streamyx

Huahuahuahua!

Semalam baru aku stress pasal streamyx, sekali tengah kemas pagi tadi ada orang call. Selalunya kalau tengok no fon takde nama ni aku memang takkan angkat lah. Tapi sebab dah bekerja ni tak boleh tak angkat kan. Tergerak hati nak jawab. Sekali orang streamyx, omg omg omg. kekeke!

Dorang tanya bila boleh pasang. Ehhhhh pasang harini lah. Excited terus. Takyah la nak share line tepon ni kat laptop lagi. Rasa cam eh cepatnya uolls ni. Semalam baru dorang call bagitau nak tukar username  pastu suruh tunggu lagi 7 hari. Tetiba harini terus nak pasang. Tanjat hakak tau.

Pastu dah gabra sebab dah janji harini nak buat live update kat facebook dalam tengah hari pukul 12, orang tu pulak datang pukul 11.10pagi. Terus tanya pasang lama tak, bukan apa. Nanti dekat pukul 12 Lina nak ambik anak. So aku lah yang kena tengok dorang buat kerja sampai habis. Pastu dorang cakap pasang lebih kurang 30minit ke sejam gitu lah. Okay lah camtu sempat lah kot nak live. Cuma nanti apa yang aku nak cakap tu terabur tahap apa tak tau lah. Hahaha!

Lantakkan terabur. Aku nak kena praktis cakap cakap ni. Nanti mana tau nak buat talk ke apa. Hajat besar nau sampai nak buat talk kan, hahaha! So kita terabur-terabur dulu, nanti semoga lama-lama lancar lah iolls bercakap. Gagap pun korang redho je tau.

Tak sabarlah nak next week, nanti staff baru masuk. Wuhuuuuuuu!! Siapalah staff baru tu ye. Nanti next week baru bagitau. Ok lah. Orang streamyx dah panggil-panggil suruh sign la apa la. Kbye

1 comment:

zeera lily said...

sepet nanti share ye petua tu.. =)