Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 3, 2017

SAHAJA AKU BEKERJA KERANA ALLAH SWT.

Begitu sekali ye, hahaha!

Ya Allah, masih tak boleh percaya lagi harini tengah kerja. Debor-debor tak tau nak buat apa dulu. Baru lepas kemaskini file nak kira-kira cukai tahunan. Aihhh malehhhh benor nak kira cukai. Pening dia boleh merundum kan mood bulanan. Huhu!

Macam tak biasapulak bila  tak dengar suara budak dua orang tu. Selalu waktu macam ni gigih kemaskan mainan dorang. Kemas depan, dapur terabur. Kemas dapur, depan terabur. Kejap-kejap Runako nangis sebab Qaiser tolak dia. Kejap-kejap Qaiser nangis sebab mak dia ngamuk. Kekekeke!

Tapi sekarang senyap sunyi hanya kedengaran suara radio berkumandangan. Tak tau la nak happy ke nak rindu ke nak kesian kat bebudak tu. Hahaha! Semua perasaan ada ni ha. Memang tak sama langsung feeling seorang ibu bekerja di opis dengan seorang ibu bekerja di rumah.

Sekarang ni waktu lunch kan. So kita update dulu, kejap lagi kita makan samyang je. Tunggu petang sikit baru orang pasang aircond datang. Nanti iolls tunjuk gambar opis sendu yang takde apa-apa ni tau, hahaha! Jangan caruts jangan keji, nanti kita sentap.

Dalam opis ni ada 3 orang je, kalau bos besar sampai baru la ada 4 orang. Tapi semoga bos besar tak masuk opis lah. Kalau bos besar masuk susah la kita nak party. hahaha!

Ok ok, saja update sikit-sikit, sebab aku ni dah tak reti nak update, jadi kita masuk gear satu dulu selama sebulan. Tak tau ada orang baca ke tak, blog syok sendiri pun best gak. boleh merepek lelebih sikit, kekeke!  Gambar takde nak upload, tunggu transfer dulu. Sekarang nak gi makan. Kbye

3 comments:

adila said...

hahahah

sya mimie said...

Bestnya dah ada opis sndiri. ☺

QasehnyaRania said...

Ada ni haa dok baca ekeke