Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 21, 2016

JUALAN HARGA RUNTUH!!

Huish! Semalam kita annaunce kat Instagram and Facebook untuk harga runtuh, terkejut-kejut semua customer, lalu terus komen/pm/wasap nak beli, nak cod, nak nak nak *sambil hentak kaki*. Haaa sampai gitu sekali aku berimaginasi korang hentak2 kaki, haha!

Gila punya harga! Memang gila sangat wei, haha! Tak dan fikir panjang, terus bagi harga ni.

TAK PERNAH lagi dalam sejarah, sejak setahun lebih kita jual produk Seqy Beauty ni kita bagi sebigini runtuh punya harga. Habis terbalik lah meja-meja kat opis korang semua sebab terkejut kan, kekeke! Jangan rakus sampai camtu sekali tau. Simple je jalan penyelesaian dia. Korang ambik fon, cek siapa agen berhampiran, lepas tu wasap lelaju bagitau nak beli 10 dozen terus. Kahkah!

Meh sini kita printscreen sikit komen2 kat facebook, mana tau boleh mempengaruhi orang lain supaya turut sama membeli, lalalala~~

Baru berapa jam kita tanya kat facebook, and ramai yang suka. So kita berikanlah kebahagiaan ni kepada semua customer, haha!











Stokis and agen kita pun sampai tak boleh nak tidur sebab ramai orang wasap nak kejarkan harga rutuh tu, hahaha!

Rugilah siapa yang tak grab harga ni. Memang kita jaraaaaaaangggg bagi. Setahun sekali pun belum tentu kan. Seqy Beauty dah hampir setahun setengah kat pasaran baru lah dapat harga kaw kaw runtuh ni. 

And yang paling penting korang kena tau. STOK THE VERY THE LIMITED. Mana yang dah habis, then habislah harga tu. Sapa cepat dia dapat. Siapa lambat dia menangis di dalam hati. Gitu. Hihi!

So apa lagi. Contact 011-2107-6726
atau korang cek je agen Seqy kat SINI

7 comments:

yayang laling said...

laju2 tadi dah wasap kak jeng order 4 botol bb cream.hahahha

aRz MoHa said...

ramainya nak mesti banyak kebaikan produk ini

mrs kayrul said...

tak sabar nak pick up ngan agent seqy beauty malam nie..baru first time nak cuba...hihihi

mrs kayrul said...

tak sabar nak pick up ngan agent seqy beauty malam nie..baru first time nak cuba...hihihi

InaYusoff said...

haha..
nampak fb daku disituuuuuu..

menggila cari agent seqybeauty area terdekat..
kihkih..

kesudahannye..
esok jumpe kakak agent tuu..

legaaaa.....

Hayati M Y said...

Alaaah harga promo time poket sakit lak ni.. baru igt nak try. T_T

eliz land said...

Harga promo on lg ni blh try lg...berminat blh watsap kita 0173945948.