Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 1, 2014

TUKAR NOMBOR 012-2678134 KEPADA 019-2986997

Assalamualaikum semua.

Oleh kerana sekarang aku lambat reply wasap korang, aku dah buat keputusan untuk hire sorang staff untuk ambik order korang. Harapnya korang tak perlu lagi tertunggu-tunggu menunggu aku reply. Susah sikit nak reply awal sebab masa aku pun tak berapa nak tentu. Huhu!

Jadi korang yang nak order barang boleh direct wasap Miss Lora 019-2986997. Insyaallah dia lebih laju dari aku. Hihi!

Itu sahaja annoucement untuk hari ini. Jangan risau tau Miss Lora lebih sweet dari iolls, huahuahua!

Korang dah boleh tukar terus nombor yang korang save Sepet Teh Gojes tu tau. Mihmihmih!


No comments: