Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 27, 2014

Harga langsir murah gila + boleh beli bb cream sekali dan jumpa blogger-blogger popular.

Wah gitu, blogger popular lah sangat. Hahaha! Rasa nak lempang diri sendiri.

Korang korang yang suka hias-hias rumah tu meh la terjah SARAH HUGHES GLOBE. Harga kain langsir MENJUNAM JUNAM KERAT LEHER habaq hang. Yang RM50 semeter jadi RM15 semeter.

Yang terpaling murah RM5 semeter pun ada. Bergantung kepada fabric tau. 

Nak beli untuk diri sendiri yang semeter RM15 pun boleh, pastu belikan untuk mak/mertua semeter RM5 pun boleh. Muahaha! Keji sangat. 

Tapi tapi tapi..

2 hari sahaja okey

 Please save the date :

29 dan 30 November 2014
Sabtu dan Ahad

Lvl 7
Sarah Hughes Globe Jalan Tuanku Abd Rahman Kuala Lumpur

11 am - 4 pm only ya

Korang terjah blog Kak Moon ni ye kalau nak penerangan lebih lanjut. Sebab harga tak selalu menjunam. Rugi yang amatlah kalau korang tak beli, nak new year ni mana lah tau nak vok vok ke kan.

Sambil-sambil korang beli kain langsir tu, meh la beli BB cream kita sekali, sebab family Noh akan bukak booth kat sana selama 2 hari. Boleh jumpa blogger-blogger SENDU ni. Hahaha!

Eh tadi cakap blogger popular, kenapa tetiba cakap blogger sendu ni. Eh ehhh.. yang popular bukan blogger family Noh, tapi tu ha blogger Kak Pilla and Kak Peej tu. Insyaallah Kak Engku (Elly) pun ada join. Blogger kak Atie *tart nenas mama* pun ada tau. Korang boleh beramah mesra dengan dorang semua ni.

Nak beli shawl byceeranoh pun boleh, meh datang hari Sabtu. Hari Ahad pun boleh beli shawl dengan Kak Pilla kite. BB cream bukak dua hari so tak kisah la korang nak datang sabtu ke ahad.


Tapi untuk dapatkan harga kain langsir murah kena dapatkan badge VIP dulu tau. Naik tingkat 7 kena jumpa blogger dulu. Ok tipu. Hahaha!

Naik tingkat 7, cari Kak Moon. Badge limit untuk 200 orang sahaja. Sabtu 100, Ahad 100. 

Pastu sila singsing lengan baju angkat kain tinggi2 rebut kain langsir. Amboi..hahaha! Jangan sampai camtu sekali ye. Tak kemana kain tu. Belilah dengan iman di dada. *Gelak tutup mulut*


Memandangkan Kak Pilla n Ceera n Kak Atie ada buat special price untuk jualan kat booth nanti. Insyaallah Seqy Beauty pun ada buat special gifts untuk 10 pembeli pertama (Sabtu dan Ahad)

10 pembeli BB Cream SQB pertama akan dapat free goodies.

Dan Dan Dan...

Untuk sesiapa yang nak jadi agen masa kat booth pun boleh. Sediakan Rm350. Then kita akan bagi free goodies. =)

Terlajak Cantik!

4 comments:

Miss Moon said...

tervaekkkkkkk

akak dah berdebor dah nih ...sepet dah publish ...gi mana sih kalau badge ngak cukup ....harus kena beli stamp pad ....cop kat lengan masing masing

Sepet simpan 1 bb cream utk akak tauuuuuuuuuuuu

kalau habis licin siap nko sepet hahahha tetiba kan ...

yer la bb cream sepet kan terlajak cantek n terlajak laku

auwwwwwwwwwwww

< mode nak bergambar lagi menebal dari mode nak layan castemer ...mcm mana neh hahahha i is hoverrrrrr >

akish ali said...

dan dan dannn....
agen kawasan skudai.bkt indah.nusajaya
bole roger2 018 2777794

Filla said...

sib baik family noh ada 2 hari.. kalau tak tekontang kanting lah kak pilla.. u macam tak tau.. i kan pemalu? hahahahahha rindu sepet.. nanti jumpa k..

eyza said...

Yang dah jadi agen dapat goodies tak? hihihi..

Untuk sesiapa yang nak beli sekitar Pandan Indah, Bandar Tun Razak, Masjid negara.. whatsapp eyza yer.. 013-3151382

*free postage
*free gift