Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 9, 2014

Pre-Order untuk Agen BB Cream SQB

Oleh kerana ramai yang nak jadi agen tapi stok dah hampir habis. Jadi aku bukak balik pengambilan Agen sehingga 9 November 2014.

Barang akan di pos selewat-lewatnya 18 November 2014. Kepada yang buat pre-order dengan full payment, nanti korang akan dapat FREE sample BB cream berlainan warna / sample Cleanser SQB / lip tint (sama banyak dengan barang yang korang order)

Buat masa sekarang, korang boleh cek kawasan mana yang masih available untuk jadi agen. =)

PROMOTION : MINIMUM MODAL RM350

Klik kat setiap negeri untuk tengok kawasan mana yang available

Perlis
Kedah
Kelantan
Terengganu
Pulau Pinang
Perak
Pahang
Selangor
Kuala Lumpur
Putrajaya
Negeri Sembilan
Melaka
Johor

Labuan , Sabah, Sarawak semua available lagi.

2 comments:

Mek Zumbie said...

Wow....Kak sepet makin berjaya...huhuuu...Nak jadi agen tapi tak cukup dikenali lagi untuk jual produk..=.="....

Mek Zumbie said...

Wow....Kak sepet makin berjaya...huhuuu...Nak jadi agen tapi tak cukup dikenali lagi untuk jual produk..=.="....