Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 26, 2014

Ampun Maaf Di Pinta

Tajuk macam nak raya je kan. Hihi! Aku ni tak habis2 dengan tak menyempat. Segala-gala rasa terkejar-kejar je nak buat. Rumah dah bersepah gila. Semalam iolls ambik stok handbag. Dah lama gila tak jual kat blog. Selama ni memang jual jugak, tapi Qery yang jual kat kawan-kawan dia. Aku tak kuasa nak snap gambar masuk blog bagai. Tapi kesudahannya jual jugak tapi kat instagram

Semalam beriya cerita nak up sampai lebih 50 design handbag. Tak sempat okay. Baru open kat rumah dah jual lebih 10 bag. Jadinya, tinggal la 40+ kot design handbag. 1 design tu ada yang aku amik 2 3 pieces sebab malas nak repeat order banyak kali. Agak2 cam cun amik la 2 3.  

Pukul 2 pagi aku sibuk snap gambar lagi, terang benderang rumah. Kesian kat Qery pulak dia asik ajak tidur. *mata ke atas sangat2*, jadinya marilah kita tidur, lagipun aku dah penat sangat. Dari awal pagi dah keluar cari handbag. Penat sangat la aku rasa, kalau orang lain rilex je kot. Haha!

Jadinya, kalau sapa-sapa yang ada instagram boleh cekidaut, nak tanya soalan boleh terus komen kat gambar. Kalau yang tak ada boleh tengok kat SINI je. Sapa-sapa yang nak follow di alu-alukan. Mihmih!

@sepetsshop


Ha lagi satunak bagitau. Kombo Krim (pagi + malam size exclusive) RM170, dengan Kombo Soap + Toner Rm130 tu harini last day tau. Payment sebelum jam 3 je. Lepas tu No No No. Supplier dah stop kan harga kombo. Sorry kalau lambat bagitau, aku pun baru tau tadi. Huhu! Tu yang kelam kabut up kat blog.

Save no aku kat fon korang tau. *sukatije, haha*
012-2678134
(Sepet The Gojes)
 =P

Ok nak sambung buat kerja.bye bye.

3 comments:

Chekgu Azrine said...

Ada 1 terbekenan..haha

Murni said...

Temptingnyeeee..beg raya..hehe

MrDe6 said...

nak yg mcm sepet punya...:-)