Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 23, 2014

Ada orang nak handbag tak?

Before ni memang ada orang tanya pasal handbag, tapi tu lah dia. Dulu nak pergi memborong rasa malas, sebab nak berhimpit dengan ramai orang. Bila dah sihat ni rasa macam okay dah nak pergi ambik stok. 


Kalau korang nak, boleh tak tolong komen kat instagram @sepetsshop, bagitau korang suka yang jenis macam mana, warna apa, kecik ke besar ke, nak sumbat sampah ke, nak sumbat pampers ke, haha. then aku boleh carikan dengan harga yang berbaloi untuk korang. =)

Kalau banyaaaaaaak permintaan baru aku bawak masuk tau. Paling awal boleh bawak masuk adalah minggu depan. So sapa-sapa yang berminat tu boleh respond kat instagram sepetsshop.

TQ korang. Muah!!

4 comments:

Liyliz said...

suka. lg2 kalau beg jenama mcm celine. Dior. sbb happening colour dan design nya.

Chekgu Azrine said...

Nak yg chanel sis..tp bkn ori la..kehkeh

Azida Zuadlif said...

NAK MK.... :)

Murni said...

Nak LV!