Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Mar 18, 2014

Nak tengok perut pleaseeeeeeeee

Perut aku tak besar mana pun lagi sebenarnya. kengkadang nak amik gambar saja la aku kasi gemok gemok kembongkan supaya nampak cam mabeles. Haha! Ada la tanya-tanya aku ni dah berapa bulan. Baru 5 bulan ye. Next week ada check up baru confirmkan balik berapa bulan dah, haha!

Oh aku decide refer doctor tersayang, Doktor Tan Ee Ping. Haih punyalaaaaaa aku berdoa aku dapat cari balik doktor ni dan punyalah berharap dia ada kat area KL Cheras Ampang, sebab masa aku resign dari Pantai Ampang, Doctor Tan pun pindah tempat lain. Nasib ada kawan-kawan yang kerja dengan Doctor Tan, contact kawan2 tanya, syukur doktor ada kat Pantai Cheras. Dekat dengan rumah mak aku. Hihi!

Bukan apa, aku suka doc Tan sebab dia memang baik sangat. Dan ramai gila patient nak dia, dulu masa aku kerja, sehari patient dia boleh cecah 30+, itu belum yang kira dalam ward. Dia pun sampai pening sebab terlalu ramai patient, sampai dia terpaksa naikkan harga pun still customer nak stick dengan dia. 

Jadi aku kalau boleh memang nak beranak sangat dengan dia, haha!



Sebenarnya kalau aku pakai baju besar, macam jubah ke, tak nampak pun macam mengandung, nampak macam buncit yang gemok tu.
 


Semalam aku timbang, berat aku dah naik 49.1kg, terus tersenyum bahagia sebab akhirnya aku berjaya gemok seperti dulu. Haha! 

Korang rasa-rasa la, berat aku boleh naik sampai berapa kg. Aku target paling gemok 65kg. Kita tengok nanti ye. Siapa yang nak tengok aku gemok tu berdoalah banyak. Haha! Bye bye

13 comments:

Liyliz said...

MESTI SERONOK KAN HIHI

✿ pink velvet ✿ said...

Kite mass pregnant aritu naik sampai 20kg, hahaha!

Lady D'yot said...

jangan naik byk sgt sepet..nanti jenuh nak minum air gula..hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sepet. hehe nanti dah masuk 6-7 bulan lagi kembang perut ke depan. the best moment bila baby start kick kuat2.. sheila dah 3rd trimester, naik 10kg dah sepet. ahhahaha kuat melantak. take care ye awak :)

cahaya nur said...

alololo comelnya perut...smoga kamu & baby sentiasa sihat :-)

salwana nordin @ che'wa said...

5 bulan?keciknya perut awak..badan pun maintain je..

kalo akak ni dah mcm dugong..dasar lemak banyak hhhuuuuu

Rose Rakman said...

comey nyer perut kak sepet...hihihi! bahagiaaa jeee raseeee ^____^

Mama Safiy Arfan said...

sy xrasa awk akan naik banyak mcm tu...rsanya dlm 12-13kilo je kot..

FaiiYatt said...

Sepet kurus..takkan gemok mana pun..rasanya sampai 55-56kg je nanti :)

Ms. Reshma said...

Hana...perut tu comel2 jer...xper2...nnt dh nk hujung2 konfem makin gemok,tp xder kot smpi 65kg tu... Jenuh kamu kna minum air gule nnt... :p

attyfir said...

Slalunya msuk je 5bln ,perut akan membesar bagai johan. Kty rasa perut ana ni paling berat pun 56kg je kot..tu pun kot..

Sya Mimie said...

comelnya perut dia..hehehe

syamimihaziqah said...

Comelnya peruttttt. Dah 5 bulan pun nampak comel je ekkk.