Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 26, 2015

LAST DAY PROMO!!

Nak bagitau harini last day promo, tu je. Hihi!

Cecepat beli, nanti entah la zaman bila nak ada combo gini lagi. =)


Boleh contact 011-2107 6726.
atau
KLIK SINI (agen berhampiran)

1 comment:

iyliaschiffer said...

Assalamualaikum kak sepet..

Minta maaf, saya comment dekat post yang tidak berkenaan. Kalo boleh saya nak minta kak sepet viralkan pasal derma untuk adik adam. Saya pun tak kenal actually family dia, tapi saya slalu follow up silently pasal adik adam punya sakit dekat fb, sebab mak dia selalu tag kawan saya kat fb, adik adam ni anak sedara kawan sy, so saya ternampak. But at first, diorang tak pernah minta sumbangan. Saya cari jugak awal2 tapi tak pernah ada, dia just tagged kawan sy ni.. Macam tagged picture camtu ja la. Huhu! Sebab diorang buat kat hospital kerajaan, so thats why kot awal2 diorang tak minta sumbangan apa2. But now, they keep delaying the operation sebab xcukup tempat or apa. But keadaan adik adam semakin teruk. So now diorang minta sumbangan untuk buat dekat swasta. Saya minta kak sepet kalo boleh, tolong viralkan so that he can undergo the operation cepat2. Semoga cepat2 dapat ringankan sakit yang ditanggung adik adam. Actually sy cari email kot boleh email secara private. Tapi tak jumpa. Huhuhu. Kak sepet boleh cari kat fb Nadia Hafiz or PRAY for Dikdam. Kat situ ada further details. Im sorry. This is very inappropriate, minta maaf sangat2! Just minta tolong kak sepet. Terima kasih banyak2.