Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 3, 2015

PEMENANG TESTIMONI SKINCARE : NORSYAFIQAH

 Berapa lama punya pending dah, hahaha! 4 bulan ada kot. Ish ish ish, maafkan simptom ibu mengandung ini. La ni kita dah aktif balik, silakan bersiap sedia bukak blog hari-hari (bajet ada pembaca lagi, krik krikkk)

Pemenang ni ekceli kita dah pilih masa bulan berapa entah, lapan ke sembilan aku tak ingat. So meh la i announce!!

TAHNIAH NORSYAFIQAH!!

Memang nampak perbezaannya. Syafiqah kata before ni dia suka ambil gambar pakai camera 360, sebab nak cover jerawat. TAPI TAPI TAPI, sekarang TIDAK LAGI!

Yeay! Tepuk tangan kuat-kuat. So jom kita tengok perubahan and wasap-wasap beliau bersama staff kita.

 Ni pic baru beli set skincare.

 Ini dah pakai 7 hari lah, so katanya lembut. Eh memang lembut ye. Aku memula pakai baru 5 hari dah feeling bayi. Lagi over tau, hihi!

 Semakin pudar katanya



 Paling suka gambar ni, walaupun nampak macam mata sembap kan, hahaha! Tapi nampak lah bercahaya nur nya, ekekeke! Nampak bersih je. Dulu selalu suka tengok muka ada sorang akak tu, berharap la kalau soalat kat surau tu, dia ada sekali. Sebab nak tengok muka dia bersih. Ha camnilah lebih kurang. Hihi!

Bekas jerawat pelan-pelan kayuh, hihi! Sebab produk kita bahan-bahannya tak ada campur hydroquinone and mercury, so tak ada lah elok sepantas kilat. Ambik masa jugak. Cuma kena pakai konsisten je. Gitu.
 
 So tahniah awak!

Kalau ada gambar terbaru lagi, meh la blanja. =)

Uolls, belum terlambat tau nak cecantik. Meh la contact

011-2107 6726
Atau contact Stokis/Agen berdekatan

1 comment:

sigit said...

terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
Menghilangkan Bekas Jerawat
.