Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 25, 2015

PROMO COMBO 3 HARI SAHAJA!!!!

Hallu semua, sorry lah seminggu dua ni badan tak berapa nak okay. Ada masa tu pening gila, ada hari tu makan muntah makan muntah. Kelmarin lagi lah sampai Qery terpaksa hantar Qaiser pegi rumah mertua, sebabnya aku baring je sambil perhati Qaiser main sorang-sorang. Bangun lah jugak kalau nak mandikan dia, bagi makan, buat susu, basuh berak. Selain dari itu aku baring je takda buat apa sebab kepala berat sungguh lah..

Harini rasa okay sikit, terus bukak komputer cecepat update. 

Untuk sesiapa yang dah FOLLOW ig @seqybeauty mungkin dah tau la kan, setelah hampir 2 bulan kita tak buat apa-apa promo, then start semalam kita ada buat COMBO, tapi valid 3 hari je, yakni Selasa sampai la Khamis ni (24.11.2015 - 26-11.2015). Lepas tu bye bye combo. Hihi!

Ha sebab combo tak selalu datang, jadi kita seru semua peminat/pembeli tetap Seqy Beauty jom lah beli, buat stock kat rumah, hihi! Pakat beli ramai-ramai.

Dan semalam disebabkan COMBO 3 HARI tu, kita terpaksa pegi kilang topup Skincare and beberapa loose item, gitu. Kemain lagi korang memang menunggu combo ye. Huhu!


 Available 2 combo

1. Honey Combo : BB Cream + Cleanser + Sakura Mask
Harga : RM165 Semenanjung
RM185 Sabah/Sarawak

2. VIP Combo : Set Skincare + BB Cream + Sakura Mask
Harga : RM245 (Semenanjung)
RM270 (Sabah/Sarawak)






Ha cepat-cepat. lusa dah tak dapat dah harga kasih sayang cenggini. So awak cepat ambik phone contact kita meh.

011-2107 6726
atau boleh contact stokis/agen berdekatan.

No comments: