Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Feb 6, 2015

Testimoni BB Cream + Cleanser Seqy Beauty (SQB)

Lamaaaaaa dah mak incik nak update testimoni kat sini, tapi apakan daya. Kuasa malas kuasa berjuta. Susah la kan, nak bisnes maju tapi tahap pemalas jenis tak turun dari takhta, mohon lempang diri sendiri, bahahaha!

Ekceli memang banyak sangat testimoni, takut korang sampai muntoh a.k.a malas nak baca. So skodeng facebook salah sorang agen SQB, save beberapa gambar dari album photo dia je. Nasib baik la jenis agen bapakkk punya rajin update testimoni. Syukur alhamdulillah. Muah ciked. 

Kat sini korang boleh baca testimoni, ada yang bergambar. Ada yang bertulis.

Tak sangka kak Yatt Hamzah guna BB Cream sepanjang dia buat umrah. Katanya memang bagus sangat sebab memang ramai yang bagi dia produk untuk cuba, then dia cakap BB Cream SQB je yang dia suka. Dia pakai masa cuaca panas2 kat Mekah pun tetap ok and maintain. TQ kak Yatt. Nanti kalau ada rezeki kita jumpa lagi yeah.

Nak cerita sikit, testimoni nanti baca kat bawah tau. mihmihmih!

Kitorang bagi produk kat Kak Yatt untuk iklan kat page instagram dia. Tak mengharapkan pun Kak Yatt pakai. Sebab aku paham bukan semua artis nak cuba produk kita, lagi2 produk baru. Beberapa minggu lepas tu, terkejut dapat call dari Yatt Hamzah. Dia cakap dia suka sangat BB Cream, and tanya kot2 kitorang boleh sponser BB cream tu untuk pembukaan butik dia. Dia memang nak tolong promo sebab produk bagus. *Kak Yatt yang puji tau, bukan iolls, lalalala~~*

Lagi 2 hari dia nak buat opening butik, baru dia inform, kelam kelibut lah aku packing. Hihi! Mula2 ingat nak bagi sample kekecik je. Last2 bagi je lah yang besar 1 produk, kita niat sedekah je.


Siap 100 bb cream and sample cleanser untuk di agihkan. Seronok sangat. Harap2 terbukalah hati semua yang pakai BB Cream kita ni, fuh fuh fuhhh, aminnn.. =P

Ok sila sambung baca testimoni ye

AMARAN : TESTIMONI INI ADALAH BENAR, BUKAN REKAAN SEMATA MATA. DAN HANYA KEGUNAAN UNTUK PRODUK SEQY BEAUTY SAHAJA.

BERJUTA TERIMA KASIH CUSTOMER YANG SUDI SHARE. I LOVE UOLLS












"Salam ceera. akk mmg kagum laa bbcream seqybeuty nii. byk sgt perubahan pd muka akk. fm day to day..nmpk muka makin cerah n gebus. hahahhaaaa... ntah ekk yg pasti b4 n after akk apply bbcream seqy, rutin akk tiap mlm apply nite cream amera beauty n telan GLA shaklee.. tp muka b4 on the day.. gitu2 je lahhh.. tp since apply bbcream seqy ni akk sndrik tgk pon mcm x caye.. lain mcm sgt gebus n cerah nye.. papepon ceera akk suka sgt2..smpai kwn2 lelaki akk bole tegur dia ckp muka mcm umo 20 an....awwww. "











Stay tune untuk next produk =)

2 comments:

HASRUL HASSAN said...

Uishh laku keras nampaknya produk ni.

www.hasrulhassan.com

eliz land said...

Watsap saya 0173945948 untuk COD Putrajaya Cyberjaya Seremban Nilai Port Dickson Bangi Pos Seluruh Malaysia