Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Feb 25, 2015

Perihal BB Cream and TQ Namee Roslan

Assalamualaikum korang, lama tak jenguk blog. Biasa lah buat-buat bizi. Hihihi! Saja nak feel cuti lama-lama, raya cina kan straight cuti. Qery cuti dari Rabu sampai Isnin, tu yang aku langsung tak tengok fon. Bagi can agen and stokis berehat sebab dah bertungkus lumus sebelum raya cina tu.

So Selasa (Semalam) dah kerja macam biasa. Yang terkejut sangat bila masuk2 kerja je stok terus HABIS. Terus ketakutan iolls, hahaha! Paksa Qery follow up dengan kilang bila nak proses BB Cream SQB. Sebab sepatutnya before CNY dorang janji nak release 4K BB Cream Code natural, 1K Sakura Mask, and balance cleanser yang dorang still pending. Tapi dorang kelam kabut nak CNY, dorang mintak kita tunggu lepas raya. Tu yang stok stuck.

Semua gara2 blogger Namee Roslan up kat blog dia. Memang aku ada minta Namee iklankan. Tapi aku tak tau la yang Namee willing nak pakai. Plus Namee pun suka sebab sesuai dengan kulit dia. Agen and stokis wasap aku semalam fon tek henti2 masuk order. Semua nak set combo BB + Cleanser. Gumbira hati kita ni


Kalau korang nak baca review Namee Roslan KLIK SINI

Terus ramai orang follow instagram kita. Walaupun bagi orang lain 6k tu sikit, tapi bagi aku dah cukup banyak dah tu. TQ korang yang follow SQB.


Disebabkn korang ohsem. Aku nak buat give away sebijik iphone.
 

So sapa2 yg belum follow tu meh la folloe

8 comments:

suezen said...

wah giveaway sebijik iphone terus...insyaAllah nk try ur bb cream ni...starting to read ur blog waktu sepet masih couple lg dgn qery...ala2 gaduh2 then manja balik....and now...u have ur own product. very proud of u...young girl..with a mission! moga lebih sukses!

akish ali said...

nak cod skudai jb nusajaya meh wasap chekiss 018 2777794

Ummialyaanas said...

tebeliak biji mata tgk aipong..
trs follow ig..hehe

s.h.a.m.s. said...

kak sham 0192349496, cod jalan kelang lama,tmn danau desa, taman desa, juga boleh cod kualakububharu, batang kali, rasa, ulu yam

s.h.a.m.s. said...

kak sham 0192349496, cod jalan kelang lama,tmn danau desa, taman desa, juga boleh cod kualakububharu, batang kali, rasa, ulu yam

liza nor said...

Cod kuala terengganu dan marang.pos seluruh malaysia..daily postag..free gift..whatsapp 0199029577

cikgarang said...

Dah pakai dekat sebulan.. Sekarang dah jd habit.. Nk kuar je, msti pkai bbcream tu... X pakai asa x lengkap.. Heheheh.. Mmg terbaik!

eliz land said...

Watsap saya 0173945948 untuk COD Putrajaya Cyberjaya Seremban Nilai Port Dickson Bangi Pos Seluruh Malaysia