Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Feb 4, 2015

Coming Soon

Wahhhh, harini sekali dua update entry, masih semangat komputer baru lagi. Kau tengok esok ada entry ke tak. Aku rasa tak ada, bahahaha!


Haritu ada bagitau kat ig, akan ada satu lagi produk selepas Cleanser, so inilah dia. Sakura Mask. Produk yang aku nak buat ni, satu-satunya pengeluaran dari Malaysia ye. Tak pernah ada lagi kat sini. Masa nak buat mask ni pun, macam-macam la try and error. Ok ke x, try try try, and this is the best i can do for you. Eceahhhhh...


Stay tune ye orang kampung orang bandar orang sekalipun, huhu! Nanti kita canang kompang dipalu. 

Akuyangtaksabarsebenarnya

2 comments:

Sharifah Syahirah said...

good luck kak sepet and team, hewhew

Miss Wanie said...

okay2 tak sabar.. mohon mask ni boleh membantu mengurangkan mata panda iols. hahaha.

well done sepet. keep it up!