Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 9, 2014

Terus demam

Assalamualaikum korang. Sihat ke tidok harini? Aku 50-50 je. Start malam semalam dah pening kepala, badan letih, plus demam. Nasib ada panadol kat rumah. Telan 2 biji rasa lega sikit. So today rasa ala-ala je, kang tak ok boleh telan panadol lagi.

Semalam memang banyak parcel nak kena balut. Ya Allah tak sangka memang ramai nak beli BB Cream, lebih 50 kotak jalan semalam. Ada yang terus beli 2 pun hado. Seriously memang tak sangka order banyak macam tu. Tu yang sampai nak demam. Haha! Ngengada betul badan aku sekarang ni.

Kepada yang tanya bila nak bukak agen. Tunggu dulu. Sebab aku ontheway dapatkan pengesahan KKM. Dalam sebulan dua macam tu, insyaallah kalau dah dapat terus kita war-warkan ye. Aku taknak la nanti bila dah bukak agen, so nanti ramai customer korang tanya, then susah nak explain bla bla bla bla.

Pasal status halal, ofkos lah halal. Aku tak ada letak ingredient porcine ke apa. Ingredient yang aku tulis kat entry haritu, itulah dalamnya. Kalau korang ragu-ragu boleh buat klinikal test sendiri..

Harini ada interview untuk majalah Ibu dan Anak. Petang2 sikit. Kalau aku lambat reply tu maafkan lah ye. Sekarang ni tengah bertungkus lumus siapkan order. So sapa-sapa nak beli lagi meh meh. Wasap 0122678134. =)

3 comments:

Chekgu Azrine said...

Wahhh..hebat penangan BB cream by seqy ek..tahniah sis

Sya Mimie said...

Bestnya bisnes kencang.. Rezeki anak.. :)

Sya Mimie said...

Bestnya bisnes kencang.. Rezeki anak.. :)