Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Sep 11, 2014

Ikut muka mommy ke daddy?

OMG terkejut tak tengok iolls update, huhu! Saja curi masa 20 minit sementara IzzQaiser tengah tidur, nasi dah masak, baju dah basuh, dah sidai, alamat dah tulis, tengah nak tunggu Qery balik. So update la sekejap. Jap lagi baru sambung lipat baju, balut parcel, kejut si kenit minum susu.

Aku tak sure anak aku ni ikut muka sapa. Mula-mula keluar memang tak boleh nak cam la sebabnya muka dia still bengkak. Bentuk kepala pun ada benjol sikit, mata pun tak boleh bukak habis. Hidung dia mancung tapi terjungkit sikit. Bibir nipis bukan ikut aku yang pastinya. Kekekeke!

Bila aku snap gambar, ramai kata macam muka aku. Tapi bila family, sedara mara, kawan2 datang tengok live, ramai kata ikut muka Qery. Then ada kawan aku bagitau baby kalau 6 bulan ke bawah ikut muka ayah, nanti 6 bulan ke atas dia akan bertukar sikit2 ikut muka mak dia. 

Aku pun tak berapa nak tau. Sebabnya aku ni dari baby sampai sekarang muka sama je. Baby face kan. *mata ke atas sangat, hahaha* 

 Kalau bukak mata macam daddy

 Kalau tutup mata macam mommy

Saya pun konfius nak ikut muka sapa.Hihi!

Tapi aku tak rasa la dia ikut muka aku. Aku cantik sangat kot. (>_<)

9 comments:

qila ashari said...

ikot muke atok die kot.kikiki..atok belah mne kite pon confius...

Mila Hilas said...

pp di alyutnye..sedap kalo sedut tu..ekekeke.hmm..bestnye bau baby

Siti Shuhadah said...

comel sgt izz qaiser!!

yayang laling said...

ikut muka mommy n dady la.
ikut mane pon tetap comey!

Felis Domestica said...

okey, nak balik gomol anak....
kih...kih...

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel nye lahai akk.. ikt muka dua2..

Sya Mimie said...

hihi.. knfius eh.. ni muka hasil gbungan mummy ngan daddy.. hehe

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Akak rasa buat masa ni ikut muka Qery.
Memang betul muka baby akan berubah bila dia makin besar.
(mama 3 adam).
Life is beautiful.. don't waste it.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Sepet, masa pantang jangan buat banyak kerja berat. Bila dah tua nanti boleh dapat macam2 penyakit. Cth nya uv prolapse (rahim jatuh). Ramai makcik2 patient akak macam ni.