Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 4, 2013

Suka tukar-tukar casing

Adakah korang spesis macam tu? Kalau spesis macam tu boleh geng dengan Qery. Hihi! Aku ni takde la suka tukar-tukar, tapi Qery la yang suka sangat tukarkan casing fon aku, tetiba tengok eh dah lainnnnn pulak. Dia jenis suka tukar-tukar, tak suka tengok benda sama, cepat bosan. Jangan dia bosan tengok muka aku dah la. Itu memang kongajo sangat. Hihi!

Dulu aku pernah open order untuk korang-korang yang nak beli casing kartun kan. Tapi lepas tu malas sebab malas nak amik gambar, upload satu-satu. Sebagai ahli geng geng pemalas. Kerja jual casing ni memang tak sesuai untuk aku. (-_-')

Jadinya, baiklah korang beli terus kat Kedai Acan ni. Casing pun comel-comel. Ko nak beli cable pun ada.



FB : Kedai Acan
IG : kedaiacan
Email : kedaiacan@gmail.com
Contact : 0183699963

2 comments:

Rizziela said...

akk ni selagi tak rosak..selagi tu tak tukar :D

Ann@zanyra said...

duluuuu zmn blaje xde smartphone mmg suke giler tkr2 casing ni..skrg mcm xbape dah..tp geram jugak klu tgk casing comel tu