Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 28, 2015

Macam-macam perangai Izz Qaiser ni.

Uolls, sebelum tu nak bagitau siap-siap. Jangan beza-bezakan anak orang dengan anak kita tau. Sebab pembesaran kematangan kebolehan kecepatan segalanya lah berbeza setiap orang. Ada anak cepat, ada anak lambat. Lambat atau cepat tak salah. Yang penting ibu bapa kena concern ataupun ambil tahu kekurangan dan kelebihan setiap anak masing-masing. Ok get it get it. Huhu!

Anak aku alhamdulillah tak cepat sangat tak lambat sangat. Cuma giginya takdok lagi, haha!

 Masa ni 7bulan +, suka sangat main dalam bakul.







Pastu suka buat muka nakal.



Dan suka sepahkan barang.



Suka main picit2 air botol.






 Dan manja + mengada ngada ngada ngada.






 Korang tengok gambar je tau. Aku malas nak cerita. haha!








Suka main handbag mother





Baju semakin ketat. mihmih!

Sekarang ni Izz Qaiser dah 9 bulan 13hari. Berat baru 8.7kg. Itupun baru timbang sebab gi klinik cek kulit dia cam ada gatal-gatal.

Setakat ni dah pandai banyak jugak. Kalau suruh tepuk tangan, give me 5, tata, sikat rambut, ball, car, tv, baring, mandi, semua dia dah tau. Kalau kita marah dia takut, pandai merajuk, pandai berpura2 baik depan orang lain. Kekeke! Serupa mak dia yang tu. =P

Pastu suka sangat swimming. Nampak air senyum sampai telinga. Mandi dalam bilik air ketawa kuat-kuat. Siram kepala dia, dia pegi jerit sambil ketawa. Apa yang suka sangat entah. Huhu!

Manja dengan daddy. Kalau daddy balik, mak dah tak laku dah. Asik nak play je. Sikit-sikit nak daddy. Bagus pun. Ahahahaha! Sebab mak nya garang. Terpaksa garang ok. Mak mertua aku dengan Qery lembut sangat dengan Izz, so iolls terpaksa jadi garang, kalau haku pun manjakan, kemain mengada lagi la si kenit tu. Kesian dia, belum tau apa-apa lagi tapi dapat mak garang kehapa. Hahaha!

Itu saja setakat ni. Kbye

6 comments:

Pn Qema said...

alolo.. comelnya qaiser..
muka hensem cam daddy...

Afidah Azmi said...

Sumpah qute giler anak sepet..suka tgk dia senyum..Pinjam p shopping sat boleh tak..

eima said...

sgt comey ok ... teringat zaman ada anak kecik gini best .. mmg mangsa gomol

FadMN said...

tang buat2 muka segala tu ,muka mother sangat tau.kekekeke

FAD

zeera lily said...

perkembangan sama ngn my baby..
ops.. mini cooper tu pun sama...

Raihanah Ahmad said...

hensemnya boy u.. budak2 that age memang tgh explore tu macam2 hal tu