Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 5, 2015

Open Agen !!!! OFFER RM350 DARI 5JAN HINGGA 11JAN 2015

Assalamualaikum korang. Hari yang dinanti-nanti.. (>_<)

Sebelum ni ramai lah yang tanya boleh jadi agen tak. Agak pening jugak memula nak handle sebab aku kurang mahir kawasan negeri lain. Tapi pelan2 cari kat google, kawasan daerah zon bla bla bla. Dapatlah membantu sikit-sikit. Dah la aku tak pandai blaja geografi masa kat sekolah. Kekekeke!

Dah setel arrange semua, barulah boleh nak open balik untuk kawasan2 yang available.Sesiapa yang berminat, meh contact Miss Lora 019-298 6997.



Buat masa ni kita baru ada dua produk.

1. BB Cream (3 warna : Code 1 (Fair), Code 2 (Natural), Code 3 (Brown)
2. Cleanser

Produk2 lain akan menyusul secara satu persatu. Tungguuuuuuuu =)

Ok tu je nak bagitau. Cecepat contact Miss Lora, aku open agen seminggu je. Kbye

p/s : Info SQB ada kat blog SQB

No comments: