Followers

nuffnang

About Me

helo guys....welcome to sepet88 blogspot! (okey sekarang ni boleh cakap bahasa melayu sebab kalau cakap omputeh mungkin kene upah orang translate kan..hahaha! nampak nau bongap)


ini first time masuk blog sepet ke??? kalau first time mesti korang rasa blog aku ni macam serabut...yup memang serabut macam tuan dia juge....huhu! korang boleh panggil aku SEPET atau ZACK-U atau HANA...ikut suka lah ye...sebab mana2 pun itu adalah orang yang sama...tapi kalau nak panggil SITI NURHALIZA pun ai relaaa...hahahha!

aku adalah seorang PEREMPUAN yang selalu PERASAN DIRINYA LEMAH LEMBUT (calon menantu terbaek tahun ini). umur aku tahun 2012 adalah 24...terasa makcik2 sebab nya bila aku membebel2 kat anak-anak buah aku lepas bebel2 rasa macam tak dapat terima bila perangai dah macam going to MAKCIK...dun likeeeeeee.......

aku dah bekerja hampir dalam 4 sebagai Pharmacy Assistant...sebab dulu aku diploma pharmacy je....tak pandai mana nak amik degree pun..atenya menggatal lebih tak nak sambung blaja....FAKTOR KETURUNAN...kehkeh!

SINGLE??? kalau boleh...hahaha! ok tak boleh la nak cakap single sebab mengaku je lah dah ada boyfreind...tapi boleh la kalau nak mengorat..akan dipertimbangkan


aku adalah anak yang paling BONGSU tapi TAK MANJA sangat sebab SEBOK MANJA DENGAN PAKWE JE....see?? gatal sangat ni. aku ada 9 orang adik beradik yang antara nya adalah beberapa orang blogger jugak....

so if u want to know me more...boleh la datang merisik...PITAM.... :P


and last...TQ sebab baca blog aku yang tak seberapa ni...