nuffnang

Jul 10, 2019

BEYBLADE MURAH : KEDAI PAKTEH

Ada yang dm aku tanya mana kedai Pakteh?? Ok la aku bagi korang location.

Waze : Bukit C Kampung Cheras Baru

Map dia kat bawah ni


Antara harga dan beyblade yang dijual. Kadang ada yang takde stok, sebab masuk je stok habis. Kedainya betul2 laluan bebudak sekolah balik. Memang tiap hari la dorang beli kat situ. Hahaha! So siapa nak, boleh wasap dan buat payment terus, ayie/pakteh akan simpankan. 

Kalau pos ke apa ke, itu korang deal la dengan pakteh/ayie sendiri ok.









































Murah kannnn.. Aku tak jual kat shopee ye. Korang kena beli dengan tuannya. 

Ok bye semua, semoga makpak tabah melayan beyblade anak. hahaha!


No comments: