nuffnang

Jun 30, 2019

OPEN DAY SEQY : LELONG!! 30 JUN 2019

LOCATION : OFFICE SEQY
WAZE : FLAT TAMAN BUKIT CHERAS 
DATE : 30 JUN 2019 (SUNDAY)
TIME : 10 AM- 1PM
WASAP ONLY : 0182533160 

Sebenarnya aku nak bukak booth kat Shah Alam untuk raya haji ni (2 minggu sebelum raya haji), jadinya aku nak open dulu kat semua readers, followers kat ig, blog, dan facebook. Jual dengan harga
 BAJU KURUNG 2 PASANG RM100.

Tapi baju kurung aku bagitau siap-siap, size tak banyak dah. Available size dari XS sampai XL sahaja. Kecuali kebarung ada sampai size XXL. Itupun limited warna. 

Korang boleh datang bawak kawan2, mak, adik, kakak untuk teman. Tapi mohon maaf awal, office aku ni rumah flat. So paham la compact dia macam mana. Haha. Kecik je tempat ada hati la nak buat open day kan.. So maaf la kalau rasa sempit ke apa ke. Harap korang happy dapat harga murah tapi kualiti kain dia sejuk tau..

Aku susun baju ni ikut size, so siapa yang bersize S, M, L, atau XL, boleh la cari baju kat tempatnya, sebab baju tu banyak design dan dah tinggal sikit-sikit. Ada corak ni, tinggal size S je, ada tinggal M, nanti korang cari kat tempat yang sesuai dengan size. Senang sikit takyah ke sana ke sini belek baju.

Flat aku tu korang masuk je pak guard, terus cari parking kat area depan tu, sebab office aku tu memang bawah sekali, dan depan sekali. Jangan pi belakang2 sana cari parking, tapi kalau tak kisah jalan kaki boleh la. hehe!

Wasap aku untuk siapa yang nak datang, aku bagi alamat terus k. KLIK SINI.





Sekali lagi.

Size Available
XS -XL sahaja

Lepas tu aku open jugak produk Seqy bermula serendah RM5.





List Harga Produk Seqy

RM5
Lip Matte (Calm/Demand)
Gincu (Sarimah/Saloma)
MNF
Black Mekap Bag
Transparent Mekap Bag
Lunch Box
Tumbler She
Tumbler Seqy
Towel Seqy

RM10
Blusher (pink/peach)

RM20
BB Fair
Toner
Serum
Day n Night Cream

RM80
Set Skincare

10% Discount untuk produk.
BB Natural
BB Beige
Dflush

Korang boleh beli produk2 selain seqy jugak.
Bengkung
Girdle
Detea
Lotion Felinna
Teatox
Jamu Sisfel
Lipmatte Dianz
Vit Dianz
Mask Dianz
Produk Dyxy

Jumpa Ahad ni uolls....Muah!!

1 comment:

CikPuan FiDa said...

tak de jual online ke sepet...