nuffnang

Sep 25, 2018

DAPATKAN BB CREAM DENGAN HARGA RM27.50

Bila orang tanya produk mana aku paling sayang, kalau ayat cliche memang akan jawab semua lah. Macam mak-mak kan, hahaha! Mesti jawab sayang semua anaknya. Tapi jauh di lubuk hati aku, semestinya BB CREAM SEQY. 


Ini anak pertama Seqy. Sebab tu la cinta pertama. Sejak tahun 2014 lagi. Seqy lah yang pertama mengeluarkan BB Cream, then baru kita dengar pelbagai jenis BB Cream kat luar sana. Tapi aku tak kisah, sebab kebanyakkan customer Seqy, yang cuba produk lain akan patah balik guna Seqy. 

Yang tak pernah cuba maybe tak tau dan kata aku gebang lebih, tapi yang dah cuba tu paham sangat la kan. Hihihi!

Kali ni, kita nak bagi harga BB Cream code FAIR dengan harga RM27.50. Tapi dengan syarat korang beli bersama Mist and Finishing Spray Seqy berharga RM70.


Aku bagi lagi FREE SAMPLE CLEANSER. Eh produk FOC aku bagi memang yang best-best je tau. Cleanser ni, siapa yang cuba mesti repeat order semestinya, hahaha! Konfiden level iolls meninggi sebab masa jual Trial Cleanser, memang semua pun repeat order Cleanser tu.


 Mist Finishing Spray (MNF) ni, selain dari bagi mekap korang long lasting. Apa yang bestnya untuk aku adalah dia rawat kulit kering. Rutin aku sebelum ni, pakai Cleanser, Toner, Serum, Day and Night Cream, kalau dulu aku terus apply BB Cream, tapi bila kulit extra kering. Lepas apply Day and Night Cream tu aku akan sembur MNF dulu. Bagi dia serap dalam kulit. Best sebab kita boleh rasa dia punya lembap kat kulit tu.

Jangan sembur banyak. satu dua cukup. Lepas tu dap dap dap. Macam aku kena rajin sikit lah buat sebab kulit kering. Pakai BB Cream pun cantik je rata dia. 

Kalau dah pakai sebelum mekap, lepas mekap takyah dah. Nanti nampak berkilau lain maciammm.. haha! MNF Seqy antara the best item jugak sebab bahan-bahan dia kita buh yang best-best dan berkualiti. Bukan biashe biashe tau.


So, korang beli MNF RM70, layak dapat harga BB Cream Fair RM27.50. Aku bagi lagi FREE SAMPLE CLEANSER. Best kan..

Jom dapatkan sekarang. KLIK SINI.

Atau korang boleh je beli dengan stokis/agen/dropship Seqy.

1 comment:

AAB College said...

Thank you for sharing
https://aab-edu.net/