nuffnang

Aug 12, 2018

Next Booth Seqy : PKNS BANGI 11,12 OGOS INI

Sticky Mode (New entry di bawah)

Warga Bangi, mahupun Warga KL Selangor. Jom beli produk Seqy di booth PKNS Bangi pada 11 dan 12 Ogos ini.


Kita ada cabutan bertuah GRAND PRIZE bernilai RM250 uollssss... Pembelian RM100 dan ke atas layak dapat cabutan bertuah ni. 

Korang boleh beli TRIAL SEQY kat booth jugak. Tapi kita bawak very limited. Jadi kalau korang nak booking ke apa, terus wasap HQ atau dm kakak Sepet okay.

Free Mekap untuk korang jugak. Singgah je Booth Seqy nanti okay. Kepada yang tanya ini under event apa. Takde under event apa-apa. Kitorang memang bukak under PKNS terus. Korang jangan tengok macam takde kemah-kemah korng balik pulak. Hahaha!

Cari Baby Centre Billion, kitorang ada area situ okay.
Jumpa sanaaaaaaaa.. Muah!!

1 comment:

aRzMoHa said...

wah sapa yang tinggal berdekatan PKNS bangi memang best la kan