nuffnang

Aug 1, 2018

NAK BELI PRODUK SEQY TAPI TAK MAMPU, ATAU NAK CUBA-CUBA DULU.

Assalamualaikum semua, lepas aku buat Sale #haatepuk dengan #haatepuklagi, maka keluarlah cerita sedih dari mereka yang nak jadi customer Seqy, tapi macam ada beberapa faktor menghalang.

1. Nak cuba dulu.

Yela, risau tak serasi. Nanti kalau beli set besar terus tetiba tak serasi kan rugi tu. Benda bukan singgit dua.

2. Nak beli tapi tak mampu.

Kita takde gaji Sepet, ihsan suami bagi. Kumpul-kumpul nak tunggu cukup duit baru boleh beli. Sepet, gaji kita tak berapa nak banyak. Memang ada balance nak beli produk Sepet, tapi kena tunggu Sepet buat sale baru mampu.

3. Mampu beli, dah beli tapi nak dalam size kecik sebab senang nak bawak travel.

Yes, aku admit kebanyakkan produk Seqy memang kita buat untuk penggunaan jangka masa panjang. Supaya korang tak renyah nak beli banyak kali. But aku jugak agree dan sangat prihatin untuk siapa yang suka travel tu, kalau dapat pek kecik-kecik memang mudah banyak.

So, dengan ini. Aku dengan berbesar hati. Packing kan beberapa produk Seqy untuk 3 golongan di atas. Senarai produk TRIAL SEQY seperti di bawah.


Cleanser 10ml RM10
Toner 10ml RM10
Serum 5ml RM10
Day and Night Cream 5g Rm10

Set Trial Skincare (semua di atas) RM35 (diskaun RM5)

Sakura Mask 5g RM10
BB Cream Fair/Natural 3g RM7
XXS Lotion 5g RM5
She Collagen 1 paket RM5

Pembelian ni hanya SAH di HQ sahaja.

Terus wasap Fieya KLIK SINI. atau Lina KLIK SINI
TQ

No comments: