nuffnang

Aug 14, 2018

BOOTH SEQY : PKNS BANGI

TQ customer yang datang, korang memang terbaik. Ada yang tak sempat snap picture. Ada yang malu-malu kucing. Ini Kak Sepet masukkan apa yang ada je la eh. Sebab nak cecepat update. Sejenis pemalas nak edit dah tua bangka ni. Hahahah!

Dulu gigih benar aku edit satu-satu gambar. Sekarang ni aduhai bercinta betul la. Tapi still ok lagi la mata masih memberi kerjasama. Masa mengandung dulu langsung tak boleh tengok skrin. Nampak cahaya je pening. Masuk kereta je pening sebab silau. Stress level masa tu memang naik tingkat patjuta. 

Tahniah yang datang awal, sempat la rebut goodies bag untuk pembeli terawal. Yang beli RM100 ke atas tahniah dapat cabutan bertuah. Tahniah kepada pemenang cabuta bertuah (Puan Bazliah), minggu ni kita poskan barang ke rumah awak ye.














Next booth kita, korang cekidaut kat Instagram Seqy atau Instagram Sepet Noh. Selalu kita terus update sana. 

TQ semua yang datang beli. Yang tak sempat beli kat booth, sekarang Seqy ada promosi all item 10% diskaun tau. Dan kita ada dua combo menarik untuk korang rebut sehingga 23 Ogos ini sahaja. 

KLIK SINI untuk order.

1 comment:

aisyah elsa said...

wah beruntungnya dapat cabutan bertuah