nuffnang

Jul 30, 2018

PENANGAN SALE HAA TEPUK LAGI

Ada antara customer yang dm aku say TQ sebab bagi peluang kat dorang cuba produk dengan harga special. Aku memang kalau boleh nak semua orang cuba produk Seqy, sebab tu aku terfikir nak buat sample (tapi tak banyak sebab botol sample sangat limited kat opis ni). Aku dah buat survey produk apa yang korang nak sangat cuba tapi nak tengok dulu serasi ke tak, sesuai ke tak. 

Korang tengok ig story aku, aku memang akan update kat situ every day. Kalau aku dah siapkan beberapa sample pun aku akan letak kat situ. Malangnya sample hanya boleh di dapati dari HQ. Sebab stok tak banyak. Siapa nak dm aku, takpun contact HQ. Mana-mana pun boleh.

Sambung cerita pasal sales haa tepuk lagi. Aku ada dapat beberapa gambar dari stokis dan agen. Ramai yang tak sempat ambik gambar. Sebab aku mintak gambar pun hari Sabtu. Ada yang dah selamat pos Khamis Jumaat tu dah. 

 1st batch #haatepukkkk stokis KLIK SINI untuk order dengan Kak Ira

2nd batch Stokis Ira Noh 
 KLIK SINI untuk order dengan Kak Ira.

Milik Agen Gee (Shah Alam)
 Klik Sini untuk order dengan Kak Gee 

 Milik Kak Liza. KLIK SINI untuk order (stokis putrajaya)

 Milik KakSu (stokis Seremban)

 KLIK SINI untuk order dengan KakSu

Milik Stokis Mekchu (seremban) KLIK SINI untuk order dengan Mekchu.

Ok korang boleh order dengan mana-mana team Seqy. Tapi kalau nak sample, tengok ig atau fb aku ye. 

Contact HQ KLIK SINI.

No comments: