nuffnang

Jul 27, 2018

#HAATEPUKLAGI

Maafin kakak sebab lambat update sini. Gelombang #haatepuklagi sebenarnya dah bermula semalam (Khamis 26.7.2018), tapi harini baru sempat nak update kat korang semua.

Jadinya korang yang mana BELUM PERNAH GUNA SEQY, tapi dah lama nak cuba. INILAH MASANYA. Aku bagi #hargatutupkedai kat korang.

Ada 4 produk yang terlibat untuk SALES kali ni.



1. BB CREAM HARGA #HAATEPUKLAGI RM40
(Normal Price RM55)

2. STICK BLUSHER HARGA #HAATEPUKLAGI RM48
(Normal Price RM59)

 3. SAKURA MASK  HARGA #HAATEPUKLAGI RM60
(Normal Price RM80)

4. SKINCARE  HARGA #HAATEPUKLAGI RM100
(Normal Price RM130)

Aku memang kena carut maki je la dengan semua agen dropship stokis, haha! Dah la buat mengejut, lepas tu turun harga cam onggila. Tapi disebabkan aku nak korang cubaaaaa jugak produk Seqy, baru korang rasa bestnya semua produk ni. Eceh. Hahaha! Ruginya tak beli dari 4 tahun lepas. Haaa gitu. Sebab tu aku nak korang pakaaiiiii jugak. 

Ramai customer Seqy yang cuba-cuba produk lain, sudahnya kembali beli produk Seqy semula. Lagi-lagi siapa yang beli BB Cream tu. Korang memang takkan boleh move on dengan Seqy. Konpiden je iolls, hahaha! Yes sebab aku pun takkan curang dengan BB Cream Seqy walau apa pun terjadi. 

Sebab aku pun macam korang, sebelum wujud Seqy, aku pun dah cuba maca-macam pondesen, bb cream, bedak kompek, bedak tabur, hahaha! Tak sama ye, tak samaa... End up memang BB Cream Seqy the best.

Blusher pulak memang sejenis creamy, so dia nampak lebih blend dan natural. Kalau sejenis tepung tu nampak sangat tepungnya kan. Yang ni memang mix syantekkkkk je dengan kulit korang. 

Sakura dengan Skincare aku takyah cerita panjang lebar, sebab yang tu memang produk kesayangan ramai. Aku cerita lelebih kang takut terus habis stok. Wahhhh gebang dia camtu skali. Hahaha! Tapi memang betul pun. Kakak sejenis bercakap jujur. Kekeke!

Ok uollsss.. Nak order, KLIK SINI.
Harini LAST DAY!!!

LAST DAY LAST DAY LAST DAY!! Sehingga jam 11.59malam 27.7.2018 Jumaat. Sekian 

No comments: