nuffnang

Jul 23, 2018

HAA TEPUKKKK!!!

STICKY MOOD. ENTRY BARU DI BAWAH

UOLLSSSSSSS, harini aku kena carutan je sebab buat promo HAA TEPUKKKK pada hari Isnin. Hahahaha!

Kelam kabut semua dengan kerja banyak hari Isnin, lepas tu customer duk wasap-wasap nak beli. OMG maafkan saiyaaaaaaa... Tapi memang rugi kalau korang tak beli sebab dah DUA TAHUN kita tak bagi Skincare dengan harga RM100 ni. Harga normalnya RM130 okay. DUA TAHUN lepas kita bagi harga RM100 sebab nak buat clearance tukar kotak kecik sikit. Kali ni kita buat lagi sebab kita nak semua orang cuba betapa bestnya skincare Seqy ni. Untuk kulit yang bermasalah tu, silakan contack kakak atau team Seqy. Promosi HAA TEPUKKKK ni valid sampai malam ni sahaja..

Oh lagi satu kita ada satu produk yang TAK PERNAH TURUN SAMPAI GILA macam ni. Produk apaaaaa tu chuolllssssss...

SAKURA MASK kesayangan kak sheeepetttttt laaaa. Harga asalnya RM80. Kalau dulu kita bagi harga kasih sayang pun baru turun RM75. Tapi untuk HAA TEPUKKKK ni kita turunkan sampai harganya jadi RM60 kauuuuuuu... Gilo. Hahahaha!

Sebab korang kena cuba dua produk Seqy yang the best ni. Itu sebab aku bagi harga gila ni, tapi SEHARI je la. Lepas tu esok tak dapat dah. Maafkanlah saiya...

Siapa yang beli harini memang di antara golongan yang bertuah sebab harga ni dua tahun sekali je korang dapat. 

Terus wasap KLIK SINI. Order banyak-banyak terus, lagi la bijaksana dan syantek. 



Order NOW

No comments: