nuffnang

Jun 4, 2018

Stok Seqy Di Paras Membimbangkan

Sebagai peniaga, kejadian takde stok ni memang mimpi paling ngeri dan kalau boleh nak duduk bawah stor diam-diam taknak tengok fon. Hihi!

Aku pernah alami jugak. Masa jual produk orang, takde stok kat kilang sampai 2 bulan lamanya. Tapi mujur aku jenis tak ambil duit orang. Barang dah ada baru aku inform. Itupun stress sebab customer asik tanya bila nak ada stok. Kalau yang jenis dah ambik duit siap-siap ni extra pening lah kot. Jadi aku sarankan kalau takde stok in hand, dan tak nak pening, dan tak tau bila stok ada. Sebaiknya jangan ambil duit customer.

Sekarang ni MUSIM PROMO SEQY. Stok lalu bagaikan air mengalir. Pagi ni banyak tetiba petang takde. Gerun betul aku dengar. Hahaha!

Dimulakan dengan Serum Seqy.



 Sekarang dah ada lega. Serum ni memang customer suka, bukan la customer je. Aku pun suka yakmat. Sebab fungsi dia memang tak dinafikan. Tambahan pula (tambahan pula ye aku taip) dengan tekstur dia yang sejuk dan wangi yang tak memeningkan. Memang hari-hari pakai sebab kulit aku memang perlukan extra kelembapan. Sejenis yang kering kontang. Dengan faktor menyusu anak, cuaca panas, kurang minum sebab puasa. Memang Serum ni cam WAJIB pakai. Kalau tak pakai sehari rasa kesat kulit.

Kalau ada yang tanya, kenapa nak kena pakai hari-hari. Kata produk bagus. Pakai seminggu sekali tak berkesan ke.

Awak, gigi pun kena gosok hari-hari. Takkan la gosok seminggu sekali boleh bersih seminggu (ini bukan aku yang jawab, haha! Ini agen Ros yang jawab. 

Jadi, memang kena pakai setiap hari. Jangan malas-malas. Orang yang kulit cantik tu semuanya rajin jaga kulit.

Ok sekarang ni yang tengah takde stok adalah.....

BB CREAM.


Adui, lagi pening. BB Cream ni kalau takde memang boleh gegor ofis tau. Produk pertama Seqy dah 4 tahun dalam pasaran. Walaupun lambakan produk BB dalam doniaaaa ini, tetap BB Cream Seqy ada pencintanya yang tersendiri.

Walaupun korang curang pergi pakai produk lain, komfem korang akan patah balik cari BB Seqy. Sebab tu lah kalau takde ni memang boleh buat termenung. Huhu! Semua angkara penangan Promo Raya.

Uolls nak cantik kan masa raya. Bukan nak cantik, tapi nak TERPALING CANTIK di antara semua gadis-gadis kat kampung tu. Hakak memang memahami. Hahaha!

Bagi kita, biarlah takde pakwe, biarlah dah kawin, biarlah dah makcik sekalipun, kita TETAP NAK PALING CANTIK sekali. Gicuuuu...

Jadi, sementara produk Seqy masih ada stok kat agen dan stokis, silakan rebut sekarang. Masih sempat nak pos lagi. nanti next week takleh pos dah. 

Wasap : KLIK SINI.
Website : KLIK SINI.
atau boleh cek agen dan stokis : KLIK SINI

No comments: