nuffnang

Jun 8, 2018

Meet and Greet Seqy 1.0

Kejadian awal tahun ritu, hahaha! Tetap aku nak up sini. Lantok lah lambat pun, biar lambat asal selamat orang kata, huhu!

Meet and Greet ni kitorang buat, yang first nak bagi dorang test produk baru. Eh aku update cecepat la. Sebab anak aku ni tiap 5 saat datang sebelah tunjuk mainan dia. Pukul berapa pulak nak habis. Petang ni nak gi set up booth kat Stadium Malawati Shah Alam dah. Jadi kena laju sikit.

Aku jemput Stokis dan sorang agen je, buat kecil-kecilan. Nak jemput semua tu ongkosnya pun banyak nanti, kahkahkah! Nanti lah kita buat dinner, siapa tak datang kita rotan dia. Tema kali ni kitorang buat warna blue and white. Saja la gedik-gedik nak tema, nampak la cantik sikit dalam gambar.



Kitorang acah-acah je ni. Takde apa yang serius sangat, semuanya santai je. Yelah nak beramah mesra katanya. Meeting seminit, ambik gambar sejam. Konsep dia, hahaha!

Jadi, korang tengok gambar je lah.

Ceera tak pakai kasut sebab aku paai kasut dia. Ko nampak kasut aku belah kiri sekali tu, yang panda tu. Hahaha!






Tak tau la dorang datang ni nak dengar meeting ke atau nak eating, huhu!








Sesi yang dinanti-nanti. Dorang kalau barang free terus hilang ngantuk tu. Haha!












KakJeng, tu penampakkan ADUDU ke apa. Seram tau Kakjeng ni pandai bertukar, haha!









Kemain Ceera ni, sejak jadi MUAH.


Masa ni blusher belum keluar, so dorang ni tengah try test. Sekarang dah ada ye. Promo dua batang RM100. =)








Barisan ADUDU, hahahaha! 


Kawal sikit kebesaran diameter lubang hidung tu Sepet, haha!

Aku pun boleh jadi alien kadang-kadang, haha!

Semua bersedia nak buat boomerang, ko tengok Ceera. Belum pape dah ke depan. Haha!




Tq semua, nanti kita jumpa lagi ye. Tunggu lepas puasa ni kita susun jadual jumpa. Kbye uolls.

Jangan lupa esok dan Ahad, jumpa kakak kat Stadium Malawati Shah Alam. Muah!

No comments: