nuffnang

Followers

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 4, 2018

Bloopers Video Towel Seqy

Atas ihsan Qery, mintak tolong dia upload video kat blog, ini bukan nak kenakan Lina tau, hahahaha! Masalahnya part Lina je yang kena cut. Pastu cam klako sangat. Part aku and Qery, buat takde gelak pun. Memang terus jadi #pelakonhandalan #walaupunbegitu #konon. Yang aku buat muka hodoh tu, terus jadi. Agaknya dah biasa jadi hodoh ke apa tak tau lah. Hahaha!


Mampuih la kalau Lina tau ni. Dimanakah keadilan up video dia je, hahaha!

Sebab Lina orang pertama yang kena buat gaya, itu la kitorang tak boleh bla nengok mukanya.
 
Rasa nak dilempangkan tak sampai hati pulak, hahaha!

Ok, next video standby ye Lina. 🙊🙊🙊🙊🙊🙊😂😂😂

No comments: