Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 2, 2017

HARI INI BOOTH KEDAH!!

Warga Kedah, jangan lepaskan peluang keemasan ni, rebut semua produk Seqy Beauty kat booth Seqy, bertapak di Village Mall Sg Petani Kedah. Team Seqy berada di sana sampai Ahad ni (5Nov) pukul 10 malam. Datang awal setiap hari untuk rebut hadiah pembeli terawal. Dan untuk pembelian Rm200 ke atas kita ada hadiah istimewa nak bagi kat uolls...

Jarang sangat la Seqy dapat bukak booth kat Kedah, so ini kali lah korang kena datang jugak tau. Haha! Dah datang jangan lupa bagitau kat team seqy tempat makan mana yang best. Alang-alang dah sampai Kedah, mesti nak rasa makanan best-best kan. Hihi!

Kita pun ada set kurus, yang mana bila korang beli 2 losyen XXS, korang akan dapat free panties Munafie. And kalau korang beli set berpantang iaitu XXS lotion, dan Collagen She pun korang akan dapat free panties Munafie. 

Beli Rm300 ke atas, kita akan bagi free gifts beserta voucher untuk korang redeem kat HQ. Best kann.. Cepat datang, kita ada 4 hari je kat sana. Kat bawah ni gambar hadiah-hadiah yang bakal korang dapat kalau memenuhi syarat pembelian. =)

20 pembeli terawal : Sample Cleanser&Serum + Beauty Blender
Pembelian RM200 ke atas : Tumbler + Travel bag + Oraganiser bag + Sample Serum&Cleanser

Pembelian RM200 ke atas : Tumbler +Oraganiser Bag + Beauty Blender + Sample Serum&Cleanser 
Pembelian RM200 ke atas : Tumbler + Travel Bag + Sling Bag + Sample Serum&Cleanser

Pembelian RM200 ke atas : Tumbler + Travel Bag + Mirror + Sample Serum&Cleanser

Meh datang sebelum terlambat. Harga murah, freegift hebat. Hanya di booth Seqy Beauty =)

No comments: