Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 22, 2017

PROMOSI PENCARIAN EJEN BARU SEQYBEAUTY MODAL MURAH GILA

Sempena ulang tahun perkahwinan aku dengan Qery yang ke-4 nanti. (31 Ogos 2017). Aku nak buat pengambilan agen besar-besaran. Gittew.

Ini adalah pertama kali aku turunkan harga modal untuk jadi agen, rendah serendah-rendahnya. Dah la rendah, banyak gila pulak tu nak bagi special gift dari Seqy.

Siapa yang dah tengok LIVE semalam kat page Seqybeauty maybe dah tau lah, siapa yang belum tengok lagi boleh KLIK SINI.

Kenapa korang MESTI cari pendapatan lebih dengan SEQY BEAUTY???

1. Produk  yang dijamin bahan-bahan berkualiti tinggi.
2. Semua produk lulus KKM.
3. Marketing Seqy

- Billboard di highway Utara Selatan (area Bangi), Insyaallah akan buat penambahan di beberapa lokasi.
- Iklan (artikel) di beberapa surat khabar dan majalah.
- Tutorial makup menggunakan produk Seqy dari MUA terkenal
- Review dari artis (soon)
- Video viral dari Nurhayati Tahir (under progress)
- Masuk TV Al-Hijrah Slot Saf Muslimah (30minit)

4. Stokis akan guide agen from zero to hero.
5. Pelbagai Reward menarik untuk agen-agen dari stokis (khususnya).

Kenapa WAJIB cari pendapatan sampingan?

1. Bantu diri sendiri (hutang, keperluan, kemahuan)
2. Bantu keluarga (isteri, suami, anak-anak, mak ayah, saudara mara)
3. Bantu saudara sesama Islam (sedekah)
4. Simpan untuk perkara yang tak terduga. (jatuh sakit atau kematian)
5. Pastikan ada insurans (kesihatan and etc)
6. Simpanan untuk pembelajaran anak-anak (dalam masa LIMA tahun)

Apa yang aku taip kat atas ni ekceli duit simpanan WAJIB yang kita perlu simpan. Tak banyak takpe.

Then barulah korang boleh bukak simpanan untuk travel, enjoy bla bla bla bla. Gitu. Cukup tak gaji hakiki tiap-tiap bulan tu nak menampung semua??

Tepuk dada tanya selera, gitu. Huhu!

Apa yang Seqy Beauty janjikan??

Aku taknak menipu, taknak janjikan bulan dan bintang. Tak nak cerita indah yang bisnes online ni senang. Update satu status dah jadi kaya raya. Hihi! Apa yang Seqy akan pastikan, yang stokis kami akan guide korang, ajar macam mana nak berbisnes, bagi tips dan bagi cara. Yang seterusnya ofkos korang sendiri kena usaha. Tak ada jalan yang mudah dalam dunia ni. Semua perlukan usaha. Dont worry, Insyaallah kita akan bagi semangat sesama team. Siapa rasa down, team seqy selalunya akan bagi kata-kata semangat untuk korang..

Apa yang Agen Baru akan dapat dengan modal RM250????

1. Set Skincare Rm130

2. BB Fair RM55
 
 
3. BB Natural RM55
 
 
4. XXS Lotion RM45
 
 
5. Lip Matte Calm RM25

6. Flyers (10keping)
 
 
7. Pen Seqy
 
 
8. Buku  Nota Seqy
 
 
9. Buku Resit Seqy
 
 
10. Sling Bag Seqy
 
 
11. Woven Bag Seqy
 
 
12. Kad kehalian Seqy
 
 
13. Organiser Bag Seqy
 
 
14. Tumbler Seqy
 
 
15. Ebook (diberi melalui email)
16. Free postage ke seluruh Malaysia.

Best ke Best. Huhu!

Macam mana nak register new agen??

1. Layari laman web www.seqybeauty.com.my (klik pada gambar seperti di bawah)


2. Buat pembayaran (online atau cash deposit) Rm250 ke bank account Seqy Beauty / Zuhana Noh

3. Snap gambar resit / printscreen

4. Attachkankan resit pembayaran

5. Isi borang

6. Sumbit

 HQ akan respon selewatnya 3 hari waktu bekerja.

Jom jadi agen Seqy. 

Mulakan hari anda dengan Seqy Beauty. Muah!!

Kak Sepet menanti email dari korang semua... =)

2 comments:

NinieyAziane said...

promo smpai bila ye sepet? k.ninie

NinieyAziane said...

promo ni sampai bile ye sepet ? berminat...k.ninie