Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jun 18, 2017

Next Booth Seqy (Stadium Melawati Shah Alam)


Hallu semua. Seqy ada bukak booth kat Stadium Melawati Shah Alam Sabtu dan Ahad ni. 
Dari jam 10 pagi sampai 10 malam.

Kenapa korang kena beli kat booth?? Sebab kami nak bagi harga runtuh, harga kasih sayang, harga opocot mak kau. Gift yang tak tercapai dek akal. Cabutan bertuah. Hadiah untuk customer terawal dan kasih sayang yang tak berbelah bagi, hahaha!

Jadi. marilah kita berjumpa. Kak Sepet akan berada kat sana Sabtu dan Ahad. Pukul berapa sampai pukul berapa nanti boleh check kat instagram tauuu. Follow ig Sepetnoh atau Fb SepetNoh.

Jumpa kat sanaaaaaaa. =)

2 comments:

Siti Nurhayati Dollah said...

Kalau dekat kita dah serbu. ^_^

May said...

Visiting here...