Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Feb 6, 2017

Dah habis Dinner, Legaaaaaaaaaa

Assalamualaikum semua.

Harini rasa malas sangat nak gi kerja. Sabtu tu punya penat tak habis-habis. Hari Ahad pulak tak dapat nak rehat sebab nak mengemas rumah. Plus anak-anak nak melekat je semua. Yela maybe sebab makpaknya bizi je beberapa hari sebelum tu. So masa ni lah dorang nak manja-manja kan. Runako ya ampun, tak boleh letak okay. Nak berdukung je. Lepas tu asik nak merengek yang mengada-ngada tu. Adududu pening mak ko.

Tu yang harini rasa lemau sangat. Rasa malas gila nak gi kerja. Tapi mengenangkan banyak benda nak setel. Nak tak nak terpaksa gak la bangun gagahkan diri bersiap semua. Tapi kelam kabut la bersiap sebab Runako asik nak berkepit je. Kebetulan pagi tu Qaiser membuang, aku tengah cuci berak dia dalam bilik air, Runako mengamuk kat luar hempas-hempas badan. Tabahlah jiran-jiran ku, hahaha! Aku rasa satu lorong dengar Runako mengamuk.

Harini rasa lega sangat bila Dinner Seqy dah habis. Rasa macam lepas dah semuaaaaa kerja-kerja yang memeningkan itu. Hahaha! Nak buat Dinner bukan boleh simple-simple. Pening wooo, banyak nak setelkan urusan dengan hotel, then dengan penaja-penaja, pastu last minit ramai gila yang nak sponsor itu ini. Rasa cam syukur betul. Nanti kita bagitau kat uolls siapalah yang baik hati tu taja Seqy Beauty. Hihi!

Ingatkan harini boleh rilek sikit. Sekali pagi-pagi stokis dengan agen dah riuh pasal Color baru Lip Matte Seqy. Masa dinner kami bagi FREE dua lip matte color baru kat semua yang hadir. Jadinya Ahad tu memasing dah tak sesabar nak order. Hahaha!

Tu yang harini memasing mencari Sepet oh Sepet. Huhu! Tunggu eh, kita akan war-warkan kat semuaaaaaaaaa harini jugak. Tapi tak tau pukul berapa. Nantikan kat instagram atau pun kat Facebook. Esok baru kita up sini color-color dia.

Ok nak sambung buat kerja jap. Byeeeee

1 comment:

mrs kayrul said...

nampak meriahnya dinner seqy...sepet pun meletops cun