Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 26, 2017

TQ Mark Adam support Seqy Beauty

Huyooo tajuk saja je taip nama retis. Maklumlah kalau letak nama sendiri orang cam krik krik krik je. Huhu!

Semalam, kitorang ke Pelancaran Suara Akademi by Mark Adam. Seqy Beauty di jemput hadir, jadinya aku dengan Qery dah excited la ni. Jarang kitorang bertemu retis. Selalunya kitorang feeling retis je. Takpun kalau terserempak dengan artis kitorang buat tak reti sebab kitorang rasa kitorang lebih retis dari mereka. Hahahaha!

Disebabkan program tu Mark Adam buat petang, (high-tea) so kitorang pun lega lah sikit sebab tak ada tema bagai so takyah cari baju beriya. Pakai je la baju apa-apa pun yang penting jumpa retis. Kekekeke!

Sampai sana uihhhhh ramainya manusia. Ramai la kot artis dalam tu tapi aku ni kan duk bawah tempurung. Memang ramai lah yang aku tak kenal. Aku agak-agak dorang artis sebab make-up dorang win sangat. Tapi tak pasti jugak kan sebab sekarang ni ramai je yang suka make up cecantik. Huhu!

Ada gak la yang macam pandang-pandang aku, bukan sebab aku retis. Tapi mungkin sebab aku tak make-up. Hahahaha! Mungkin dalam hati dorang tu cakap 'kesian budak ni takde duit nak beli make-up'

Aku kan suka feeling natural beauty padahal pakai BB Cream n Lip Matte Seqy. (tetiba promo, haha) Pastu aku tengok Mark Adam rasa kesiannya artis ni, nak kemana-mana pun susah. Nak jalan 10 langkah je, tapi tiap satu langkah tu ada je orang tarik nak bergambar. Kesiann.. Hahaha!

Pastu rasa bersyukurnya jadi orang biasa yang tak dikenali. Nak buat apa pun bebas sangat. Tak ada orang kisah pun. Huhu! So di bawah aku sertakan gambar semasa majlis. Aku tak lama pun sebab takmo lama-lama, Damansara petang dah hazab jem dia.

A photo posted by Suara Academy (@suaraacademy) on






Syukur Alhamdulillah #Liveupdate #suaraacademy #akademisuara Soft Launching Suara Academy |25 Januari 2017 |Neo Damansara Founder : @suaraacademy | @markadam1079 |@ezzpowers Tenaga Pengajar Suara Academy: @markadam1079 | @ewalofficial | @amirjahari | @adeepnahar Main sponsor by : @qnarepublic Liveupdate by :  @alheartdie #aworkstudio #aworksproduction photographer /videographer by : @alheartdie  #aworkstudio #aworksproduction | @perjuanganlensa Venue at :  @suaraacademy Emcee by:  @jiggygman Goodies by:  @seqybeauty |@zerralicious | @the_goodies_house |  @asni_omar|@doorgift_by_kamy | @bagdeal | @airjagungpjcc |@yanalicious_popia_desserts | @marilyn_doorgift Pa systems by: @JZack_entertaiment Decorations by: @sheparty_creative Photobooth by: @lukisan_cahaya Cake Launching by : @mymumsbakery Dessert by :  @julianaisa3339 | @anishomebakers | @sapirobakehouz | @aisylittleoven_ |@rabisugarflour |@aienshafrozenfood |@adelia_delight |@nasilemakkgpandan |@asyreencakediaries |  @dapur_fara_sulaiman flowers by : @fleurdefleur.my Canopy by : Faizal Khemah #launchingsuaraacedemy #suaraacedemy #akademisuara #neodamansara #damansara #markadam #ewalofficial #adeepnahar #amirjahari #2017 #suara #studio #centerforvocalandstageperformancetraining #pusatlatihanvokaldanpersembahanpentas
A photo posted by Suara Academy (@suaraacademy) on



'
A photo posted by Sepet Noh (@sepetnoh) on












Again. TQ Mark Adam. Semoga berjaya dan terus maju. 

Itu sahajalah setakat ni. Qery dah panggil nak keluar. Bye

No comments: