Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 31, 2017

Dinner Seqy dan Mencari Sponsorship

Sticky Mode sehingga 31Jan2017. Entry baru di bawah.=)

Tak sure lah kalau ada yang dah tau tapi rasanya ramai yang tak tau lagi Seqy tengah prepare nak buat majlis dinner bersama #teamseqy. Tak adala majlis beriya sangat pun. Cuma nak buat majlis makan malam untuk mengeratkan silaturrahim sesama kita. Nak bagi penghargaan kat stokis dan agen yang dah dua tahun bersama-sama Seqy, setia semasa susah dan senang.

Syukur sangat dapat stokis/agen yang setia macam ni. Bukan senang tau nak ada stokis/agen yang still gigih bersama walaupun adakalanya turun, ada kalanya cam krik krik krik, haha! Yang krik krik krik tu bos dia tau. Tetap dorang jual produk Seqy tanpa perasaan berbelah bahagi. Giitew.

Tahun lepas kita tak ada buat pun dinner ke apa, sibuk nak beranak la, nak bukak booth bagai kan. So tahun ni rasa macam masa tu sesuai sangat. Plus kita ada banyak reward nak bagi kat stokis/agen ni.

Persiapan masih lagi 30% kot, sebab baru rangka sana sini. Sabtu ni baru nak meeting dengan staff semua, nak bahagi tugasan, nak prepare apa yang patut. Tapi ada perkara yang dah capai kata sepakat masa previous meeting so tinggal ada beberapa benda yang perlu susun balik tengok lah mana yang sesuai.



Actually, kita ada beberapa benda nak mohon sponsorship dalam kuantiti tak ada la besar sangat. Opkos kita akan ada win-win situation, nanti akan diterangkan kat bawah. 

Apa yang kita perlukan sekarang ni adalah.

1. Photobooth (simple but nice, bukanlah demand yang beriya beno)
2. Door gift (pun just nice lah)
3. Flower/Chocolate Bouquet (atau any bouquet)
4. Hamper

Apa yang Seqy akan bagi untuk win-win situation tu adalah

1. Live update (instagram @seqybeauty)
2. Update personal dari ig @sepetnoh dan Fb SepetNoh
3. Blog update dan link beserta akan disediakan di tepi sidebar selama setahun
4. Sit untuk ke dinner Seqy (dalam ruangan meja sponsor)
5. Logo dalam banner/bunting akan diletakkan di pintu masuk

Minimum price untuk sponsorship MESTILAH bernilai sekurang-kurangnya RM300.

Kalau ada sesiapa yang nak bekerjasama dengan Seqy, boleh la WhatsApp 011-2107 6726 (Lina), Insyaallah kita masih boleh berbincang lagi. =)