Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Mar 30, 2016

BOOTH SEQY BEAUTY 2.0 2016 (PART 2)

Dek kerana harini mak and pak mertua datang rumah ambik Izz Qaiser, so boleh la aku update blog ni ha, hehe! Ayah mertua aku baru bersara semalam. Isnin last lah kat sekolah. So semalam dah jenjalan dating berdua dengan mak mertua, hihi! Harini dorang angkut cucu pulak, kekeke! Dapatlah i buat kerja dengan tenteram harini. 

Sambung kisah booth kat JB, nak cerita pasal frust sangatttttttttt sebab tak sempat nak jenjalan cari makan kat sana tau. Eiii dah la datang entah berapa tahun sekali kan. Memula konon kot ada masa nak singgah JPO bagai. Sekali non hado. Sibuk dengan booth je. Hihi! Kalau ikut aku memanglah nak extend sampai hari Isnin Selasa kat sana kan. Tapi sebab Qery, ayah mertua bekerja. So nak tak nak kena gak balik hari Ahad tu. Tu yang punah impian. Huhu!

Takpe2, nanti lepas beranak kita bawak sekali anak-anak and family, jenjalan sana. Tapi next time nak datang memang kena tanya orang JB lah apa menarik. Sebab kalau nak tanya Qery, apa pun tak boleh. Hahaha! Harap je dulu belajar kat Maktab JB tu. Bila lalu jalan ni, ehhhh ni la jalan yang selalu dia jalan naik motor bla bla bla. Bila tutup GPS terus sesat, kahkah! Tak boleh bla.

Petang tu kitorang menunggu jam 3 petang sebab Best Ronda nak bagi hadiah betul2 depan pintu masuk utama shopping mall. 

Team Seqy Beauty macam biasalah, dorang sibuk nak buat sale je kerjanya, pedulik hape dorang Best Ronda ke apa ke kan, haha!





Ok tepat jam 3 petang dah ni. Aku and Qery pi hantar goodies kat kereta, nak setting banner ke bunting ke aku pun tak tau lah. Dah blur masa tu. Blur sebab nebes wei, hahaha! Aku tu lah masalahnya, kalau nebes mulalah otak kosong macam bayi yang baru lahir di dunia. Ecewah lempang satu kali. hahaha!

Tersama color pulak bonet kereta Best Ronda ni dengan color tema Seqy Beauty.

Time ni ramai yang datang nak kan produk free dari Seqy, hihi!

Soalan dia cam senang gila kan. Warna tema. Namakan salah satu produk. Camne nak eja Seqy Beauty. gitu.

Amboihhhh abang ni menang ke, iolls tak perasan langsung. haha! Sibuk tepuk tangan je bila orang menang. =P



Bila dah setel nak ambik gambar, tengok eh mana semua orang yang menang tadi. Hahaha! Biadap sangat ni, dah memang terus bla. kekeke! Tapi tak ngape, ini pun dah meriah habis dah.


Bergambar dulu


Team Dexandra pun datang booth beli. Hihi! Sporting je dorang ni.



Haaaaa, kak Baizura agen JB pun datang memeriahkan booth. Kecikkkkkkkkk sangat akak ni pun. Baru pas pantang terus kuruih. Huhu!





Ok korang tengok gambar je k, sebab masa ni aku dah balik rumah, hihi! 





Lepas maghrib baru datang balik, angkut semua datang Plaza Angsana, hihi!



Ku lihat hijauuuu.. hihi!

Sebab aku suka hijau, jadi semua orang kena ikut pakai warna hijau. Qery pun terpaksa gak suka hijau. Semua orang kena suka hijau. Jangan melawan. huhu!


Abang keje Astro ni pun belikan untuk wife dia. So sweet.

Kalau dengan FIL, suka lah Qaiser ni dorang melayan dia.

Dapat kat mak dia, jangan ngengada, duk dalam stroller, hahaha!


Habislah hari ke dua dengan jayanya! Tepuk tangan kuat2!

So hari ke tiga, bos macam biasalah datang lambat. Siapa nak marah????
kekeke!

Singgah beli donut dulu untuk team Seqy, kot dorang lapar-lapar boleh la telan donut.


Dah beli donut singgah makan kat MaryBrown pulak. Pastu datanglah akak ni menyapa.

Dia gi booth beli produk Seqy tapi aku takde, nak jumpa sangat. Sanggup singgah MaryBrown semata2 nak jumpa kita tauuuuuu.. Kita panggil dia akak, dia bahasakan diri dia acik pulak. hahaha! Nampak muda sangat, tapi katanya anak dah besar cam Sepet jugak. Acik pun acik lah. =P


Sampai2 booth dah kena briefing dengan staff. hahahaha! Muka bosan je tu. =P

Takdelah, entah apa borak dengan Lina, tak ingat dah.






Amboi tido pulak dia, lebih bos dari bos ni, hahahaha!


Akak ni kerja kastam. Dia tak bagi buh muka dia sebab katanya dia terlalu popular kat kastam tu. Taknak over popular katanya, kekeke!





Tengah sibuk menjual, sekali dengar ada Dr Sheikh Muszaphar Shukor Angkasawan Negara datang. Suruh team Seqy pi ambik gambar sesama beliau kejap. huhu!

Sheikh Muszaphar Shukor

Copy the BEST Traders and Make Money : http://ow.ly/KNICZ
Sheikh Muszaphar Shukor

Copy the BEST Traders and Make Money : http://ow.ly/KNICZ
Nampak kurus sangat dah.

Suka sebab sporting gila. 

Warga Indonesia pun kita paksa beli, hahahaha!






Dah nak balik dah, pukul 9 camtu kot. Patut kena tutup pukul 10 kan. Tapi kami pukul 9 dah kemas-kemas. Sebab nak balik malam tu jugak. Taknak lewat sangat sampai KL. Pepahamlah lebuhraya memalam dah la takde lampu jalan, kereta pulak laju kemain. Kalau lewat keluar dah kena mengadap banyak gila lori. Oihhhh, tak boleh jadi ni, kita berambus je awal. hihi!

Apa-apa pun, orang JB memang sporting jugak kan. Kalau ada rezeki kita sampai lah sini lagi. Doakan Team Seqy beauty terus maju jaya ye. TQ kat semua customer yang datang beli, ada yang datang semata nak jumpa Kak Sepet ni pun terima kasih bebayak.. I love uolls! Muah!