Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 26, 2016

Next Booth di Ipoh dan Shah Alam!

Aduhai, teruk beno tahap kemalasan aku ni. Entry booth Seremban dengan booth Melaka tak update-update. Konon melampau sangat bizinya. Padahal sibuk menjaga anak je. Kekekeke!

Sorang dah 2 tahun 2 bulan, sorang dah 6 bulan. Dua-dua ni dah pandai main sama-sama. Runako dia suka main dengan Qaiser. Lagi-lagi kalau main gusti. Mak kau urut dada nengoknya. Aku duk terjerit-jerit marah Qaiser jangan hempap adik dia. Adik dia gelak rilek je macam tak ada apa-apa. Huhu! Terganggu sunggu jiwa raga mak ko hijau ni,

Straight dua minggu ni agak bizi sikitla. Sebab dua minggu ni bukak booth. Sabtu Ahad ni kita akan bukak booth di Aman Jaya Convention Centre Ipoh, Perak. Jadinya minggu ni aku dah kemas-kemas stok. Dah sediakan baju-baju staff. Lepas tu ralat fikir pasal Lip Matte Seqy  ni. Huhu! Bukan apa, risau takde stok. 

Aku memang menggelabah sangat, belum sempat update kat blog pun pasal Seqy Matte Lip Cream. Kita order 10K permulaan. Baru 4 hari jual ada beberapa warna dah habis dan ada yang stoknya tinggal sikit. Urut dada lah. Tu asyik berdoa, semoga booth kat Shah Alam nanti dapatlah stok batch ke-2. Fenin seketika mikir pasal Liptik ni. Huhu!

So, nanti kat booth dah ada Lip Matte ye. Korang nak cuba je pun boleh. Nak beli lagila boleh, hahaha! Ada 6 warna menarik. Jap tunjuk kat korang video ni.



 6 pilihan warna menarik. 1 batang RM25. 6 batang RM150.

Code Relax kehabisan di HQ. Tapi kita ada simpan sikit untuk bukak kat booth. Sikit je la tapi. Siapa cepat dia dapat. Konsep dia.


So warga Ipoh! Meh la kita jumpa =)

29-30 Oct 2016
Sabtu dan Ahad
10 pagi - 10 malam
Booth 12

Jumpa kat sanaaaaaa

4 comments:

rimieilya said...

Kt shah alam bila plak

sya mimie said...

Alaaa.. dh terlepas singgah sini. Klau x, blh la terjah

atiehilmi dot com said...

wah !! lama kakak tak singgah sini.. meletop gak produk seqy skng.. hee~ tahniah !! bangga tengok usahawan melayu semakin ramai..

Siti Nurhayati Dollah said...

wah, bestnya kalau boleh join