Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Dec 16, 2013

Bye Bye Malaysia, Hallu HK =)

Haha! Poyo gila aku. Bukannya jauh kebeno pun nak jenjalan. 

Semasa korang baca blog aku ni, aku tak pasti sama ada aku kat KLIA atau dah sampai HK. Ye, second time pergi HK. HK lagi dan lagi, dah macam takde tempat lain ko nak pergi. Pfttt

Begini ceritanya. Selepas aku kawin. Memang plan nak bercuti, bawak sekali family Qery, jalan sama-sama. Saja la nak menggembirakan hati orang tua. Gitu poyo tak poyo aku ni, haha! Mula-mula niat aku nak ke Korea. Angan2 nak buat orang salji, nak main luncur ais, nak bercinta baling2 seketul ais kat Qery kononya. 

Mintak Kak Filla contact number agen yang dia pernah ikut dulu. So tengok harga semua macam okey. Ofkos tengok harga dulu ye. Kalau mahal memang reject. Kira-kira seminggu okey la dengan harganya. Tak tau la pulak aku kot ada yang lagi murah. Tapi memang dah survey-survey dan yang boleh dipercayai, rasanya dah okey la tu. 

Sekali tengok tengok, belek-belek, eh eh eh, tak sesuai pulak dengan tarikh Qery free. Semua tarikh yang nak pergi Korea, semua Qery ada kelas. Kecewa sangat lah aku ni. Lepas tu contact lah agen ni suruh email semua tempat2 yang ada pada tarikh sekian sampai sekian. Dan kat sini aku ada beberapa pilihan. Sama ada HK atau Ho chi Minh. Pastu aku berfikir-fikir, aku tak nak la pegi vietnam, tak sejuk sangat. Dia macam ala-ala suhu Malaysia kan. Amboi gedik tak nak suhu macam kat sini. Hahaha!

Padahal aku ni bukan tahan sejuk. Duduk dalam aircond 26c pun dah ketaq-ketaq. Lagipun kalau kat HK ada Disneyland, boleh la family mertua main mainan dalam tu. Lepas compare dua negara ni, so aku decide nak ke HK. Lagipun pernah pegi, so takde la rasa ralat sangat. *padahal pegi dengan pakej ada orang bawak, haha*

Persiapan nak ke HK ni memang aku dengan Qery dah get ready. Belikan baju sejuk family mertua, sediakan beg semua. Aku dengan Qery pun ada beli baju sejuk masing2. Kalau tengok baju sejuk aku nanti macam lah snow. Hahaha! padahal winter je kennn.. Biarkann.. Suka hati aku nak over ke apa eh. Aku nak bajet2 artis Korea. Qery nak bajet artis Kpop. Hah. Lantakkan. Tapi memang agen dah siap pesan bawak baju sejuk yang lebih tebal sebab memang tengah sejuk even winter pun. So bila agen dah kata gitu, tenang sikit hati aku. kang aku pakai ala-ala snow orang yang jaga kat imigresen tak lepaskan aku pulak sebab aku salah negara. Kekekeke!

Eh sebelum tu, aku ada contact kawan kat HK. Dia memang orang chinese HK la. Mintak pendapat dia kat mana nak beli barang2 yang best, mana ada diskaun gila2, mana barang ori, mana yang tak ori. Tetiba dia pesan jangan makan ayam. Sebab sekarang ayam kat sana tengah tercemar dengan virus H7N9 flu. Ok fioneeee.. Jangan makan ayam ye. Lebih baik mencegah dari merawat kan. Huhu! Mak mertua bawak banyak maggy tu. Kang kalau lapa kite ketuk pintu bilik mak mertua je la. Kihkihkih!

Kalau korang nak cari balik percutian kat HKDisneyland yang dulu tu, aku dah save dalam draft. So tak dapat la korang nak baca. Its okey, nanti balik inyaallah aku akan up entry macam mana nak pegi sana ye. Korang boleh pegi sendiri tak perlu amik pakej2 pun. Tapi tengok keadaan kalau pakej lebih murah, apa salahnya. Bila pegi ramai-ramai better pegi dengan pakej. Kot la korang nak pegi laki bini anak beranak je, boleh survive sendiri kot cuma kena banyak google sebelum pegi.

Poyo gila aku nak up entry HK kan, padahal entry kawin tak habis lagi. kahkahkah! Haih, dengan keadaan aku yang sekarang ni, aku tak berani nak janji apa-apa lagi. kalau masa dan kesihatan mengizinkan, hopefully ada la entry tu nanti. Aku rasa ramai yang dah tau 'keadaan' yang aku maksudkan tu. Sebab kebanyakkan segala info aku akan up kat IG n Fb dulu. Blog ni special sikit sebenarnya, Ig dan fb mungkin boleh bagi info yang cepat. Ofkosla sebab masuk upload gambar lepas tu sepatah dua kata. Kat blog ni aku kata special sebab kebanyakkan kejadian aku akan explain walaupun tak berapa nak detail, tapi lebih detail la dari info kat ig/fb. Huhu!

Contoh, bila up something kat ig. Bila gambar kita lain sikit, orang dah buat macam2 spekulasi. Kadang2 iolls terasa sedikit artis bila kejadian itu berlaku. Hahaha! Dan aku pulak jenis lantak korang nak kata apa. Kadang2 komen korang tu buat aku gelak, hilang sikit stress ibu mengandung ni. Wakakakaka!  Apa-apa pun masih awal lagi, sebelum masuk tempoh 3 bulan, ini adalah waktu kritikal. Aku risau jugak nak jenjalan kat HK dengan keadaan macam ni, tapi tula, benda yang kita dah plan, dan kita tak tau rezeki tu dah ada. Tapi insyaallah aku akan berusaha jaga diri. Korang doa2 kan lah jugak ye.

Terima Kasih semua-semua yang wish kat IG mahupun FB, tak terbalas aku. TQ sebab sentiasa doakan yang baik2 untuk aku yang poyo ni. Hihi!

Jadi berangkatnya aku ke HK dengan senyuman manis semanis kurma.
Baiii  orang Malaysiaaaa. Auwww! hahaha!

Dec 14, 2013

Salam Sabtu

HARINI ADA POSTAGE, SEBELUM PUKUL 12PM BUAT PAYMENT YE. KALAU KORANG BUAT PAYMENT SELEPAS PUKUL 12PM AKU POS 23.12.2013 (ISNIN). KECUALI PRODUK TABITA. TABITA KALAU KORANG NAK URGENT KE APA. BOLEH ORDER MACAM BIASA. SEBAB SUPPLIER AKU BOLEH TOLONG POSKAN. TAPI SESIAPA YANG ORDER NEXT WEEK DAN BOLEH TUNGGU AKU POS SELEPAS AKU BALIK, ADA FREE GIFTS LAIN YANG MENANTI =) 

Hari Khamis dengan Jumaat (semalam), perghhhh terbaik la badan aku memang rasa nak baring je, sebab badan panas lepas tu pakej dengan pening kepala. Stress betul rasanya. Sampaikan aku reply order kemain lambat berjam-jam sebab tertidur punya pasal. Hihi! Nasib la customer tak marah, semua tunggu dengan tabahnya.

 Qery la yang basuh baju, sidai baju, vakum lantai. Aku kejap bangun tengok fon reply sikit, tulis sapa yang dah buat payment, lepas tu tertidur balik. Gila. Sehari ada 24jam. Aku bangun dalam 5 jam je. Yang lain dipenuhi dengan tidur semata. Sampai mak mertua datang rumah pun aku tak terjaga. Kekeke!

Harini rasa okey sikit. Macam ada la tenaga nak jalan sana sini. Nak kemas rumah. Dah la baju nak pegi holiday tak pilih2 lagi. Dulu pegi holiday packing barang sendiri pun dah pening. Ini nak packing barang Qery lagi. Adoiii.. Tapi Qery buat masa ni aku perasan dia alert orangnya. Masa pegi honeymoon dulu pun dia ingat nak bawak barang2 peribadi dia macam gel rambut, shaver, krim muka, dia dah siap2 letak dalam beg, dia pun dah tau hari tu nak pakai baju apa. Dia siapkan letak atas katil semua barang dia nak pakai. Aku cuma ingatkan sikit2 la macam bawak baju lebih, plastik asing baju kotor, seliper, bla bla bla. Itu dah kira bagus sangat dari dapat laki yang dia tau semua ada je kan. Hihi!

Esok nak mencari barang-barang yang kot-kot terlepas pandang. Nak pegi holiday ni aku tak de perasaan sangat. Ko pepaham la aku ni apa bendaaaaa la yang berperasaan kan. Haha! Semua benda takde perasaan. Rasa nak tumbuk diri sendiri. Nak nikah pun tak berdebor. Tapi ofkos la happy. Qery punye excited tu la melampau-lampau. Siap nak beli itu ini itu ini. Barang boleh beli kat sana pun kalau kat sini tak sempat beli. Tapi aku takmo la mematikan semangat dia tu. Layankan aje. Huhu!

Oh, memandangkan aku nak bercuti next week selama seminggu. jadinya korang jangan la harapkan entry dari blog ni. Mungkin la kalau aku rajin, aku akan update sikit-sikit. Tapi aku yakin aku tak serajin itu. Kekekeke! 

Doakan aku selamat pergi dan selamat balik yeah =)

Dec 11, 2013

Gambar kecik-kecik

Kalau nak diikutkan, aku malas nak update harini. Bukan harini je la. Hari-hari pun aku malas nak update. Dulu rasa macam nak tutup blog pun ada. Bisnes boleh buat website baru. Tapi oleh kerana macam tak yakin website baru boleh bangun sendiri. Jadi itu yang tak terkubur lagi blog aku ni. Hihi!

Pening tau kepala nak update pasal apa. Dulu zaman darah muda hati panas tak matang boleh la main taip je suka hati aku. Kena hentam pun ada aku kisah. Walaupun aku tau sekarang ni ada baca blog aku bukan sebab suka sangat pun, ada yang saja kepochi buat bahan nak ngumpat sebakul dua. Tapi normal lah manusia busuk hati memang perangainya gitu tak boleh dinafikan. Kekeke!

Tapi bukanlah semua orang gitu. Ramai je yang okey. Start dari bulan lepas aku sebenarnya tersangatlah letih. Rasa nak baring tidur je. Rumah ni pun dah tak serupa rumah. Hahaha! kadang2 tu rasa tak nak mengaku rumah sendiri pun ada. Bila dah buat kerja semua, kudrat aku tingga 5% je. Begitu hebat aku boleh kira berapa percent kan. Mihmihmih!

Pernah la sekali, laki bini tertido kat hall. Masa tu rumah aku kat hall tu ada baju baru lepas hantar dobi. Plus barang2 nak packing untuk holiday nanti. Pastu toto aku baring semua lah kan. Dah kata pun tido. Qery tido atas sofa, aku tido atas toto. Dengan bekas balut pun ada kat hall. Aku biarkan je lepas balut tu terus tido sebab rarsa letih sangat. Sekaliiiiii mak ayah dengan adik Qery datang. Kelam kabut aku naik atas tukar baju, basuh muka, gosok gigi. Pftttt

Turun bawah tersengih2 depan mak mertua sebab malu la rumah aku penuh dengan barang2. Kelam kabut dua laki bini alihkan. Alihkan je la, takde la aku nak kemas lagi. Buat air semua sebab mak ayah nak tengok gambar kawin kat laptop. Mata aku merayap la tengok mana-mana yang nampak cam tak ok, aku pegi pelan2 alihkan. Hihi! Mak aku dah 'eh takpe zuhana. biar je'. 

Plus sekarang ni hujan tak berhenti kan. Lagi la menambah nambah lagi perasaan nak baring tu. (-_-)

Semalam aku dengan Qery accident masa nak gi pos barang. Tak teruk la. Dalam jem hujan gerimis tu. Kereta Viva tetiba brek. Qery pulak ikut rapat. Apalagi cium bontot kereta depan. Kekeke! Tengok2 kereta Viva tu kemek teruk jugak la. Seriau nak tengok kereta sendiri. Sekali tengok kereta sendiri no plat je jatuh. Phewwww... Ada la calar sikit. Tapi kuat jugak la dentuman tu. Perut aku smpai sakit kot sebab pakai sit belt kan dia tahan perut. Senak perut aku sampai ke malam tadi. 

Lepas pos barang, singgah rumah mak. Sebelum singgah mesti call tanya nak makan apa dulu. Masa sembang2 boleh la makan2 sekali. Selalu memang McD je la pun. Kebab dah takde ye, haha! Prosperety je ada. Boleh laaaaaaaa... Family aku ni beli je ala apa pun, dorang telan. Hihi! Semalam lepak-lepak sekali mak keluarkan gambar lama-lama. Pepaham la muka zaman hingusan macam mana.

Pecah perut Qery gelak. Dia kata aku memang dari kecik dah gedik. Aku perhatiiiiiii je dari jauh. Tapi aku tak sangka aku ada album sorang2 masa kecik2. Aku tau la ada gambar tu, tapi aku tak tau yang mak simpan dalam album tu, ada gambar aku mak dengan ayie je. Rasa bestnyaaa. Mak suruh aku bawak balik rumah ni, tapi aku tak bawak la. Aku kalau bawak sini, kang bersepah tak tau dah kat mana. Baik simpan rumah mak. Kot hilang ke boleh salahkan mak. Kahkahkah! Kongajo dapat anak camni.

 Dengan Ayie

Masa kecik ayie besfren la, tapi dia tu suka sakat aku. Kadang2 buat aku gerammmmmm je. Pembuli. Paling sakit hati bila dia angkat2 kening dia dari jauh sebab nak cakap padan muka. Mak aku pening kepala.. sebab sekejap2 aku ngadu..

Aku : Maaaaaaakk!! tengok Ayie ni! Dia angkat keningggggg!!

Bila mak aku buat tak tau lagi la aku bengang. Terus nangis sedu sedu. Hahaha!

 Dah jadi anak last. Beginilah. Mana-mana mak akan bawak. Best. Hihi!


 Mak aku kan dulu tahu menjahit. Tapi dia tak permah la amik upah menjahit. Baju anak-anak baju sendiri baju abah semua mak jahit. Yang kitorang pakai ni pun mak yang jahit.

Qery gelak tengok gambar ni la. Katanya kecik2 dah gedik sangat. Siap ada gambar yang lain, aku baru 2 3 tahun kot. Ambik gambar kenyit mata sebelah okeyh.. Mata dah la nampak tak nampak je. Hihi!

Pastu ada la gambar aku dengan anak-anak buah. Masa tu aku baru darjah2 la. Anak buah pun baru 5 6 orang. Qery kira-kira anak buah aku. 'Satu dua tiga empat. Haaa yang ni ketua dia' sambil tunjuk muka aku. Aku nak jeling mak abah ada. Masuk kereta kang baru cerita. Hahaha!

 Ini dah besar sikit. Gemuk. Aku tak tau la kenapa dulu2 kawan2 mak panggil aku anak patung. 
Fioneee..Bukan korang je nak muntah. Aku pun terasa macam dorang ni perli ke apa kan. Hahaha! Aku tau dorang panggil macam tu masa aku nak kawin la. Dorang tanya mak aku 'Anak ko yang anak patung tu ke nak kawin Has' 

Pening kepala aku, tak tau nak buat-buat malu ke apa. Hahaha!

 Gambar ni paling kelakar. Aku tengok tergelak2. Hidung tu memang legend. Pipi dahi dengan dagu macam dah bersatu sangat.

Eh tu je la. Ha rumah aku ni dah okey kot. Sebab every malam baca yasin sesama. Lepas berminggu baca. Haritu aku basun pinggan. Tengok jiran belakang rumah amik air renjis2 satu rumah macam halau hantu tu. Terfikir jugak aku hantu tu dah pindah rumah belakang kot. Kekekeke! Okeylah. Byebye!

Dec 10, 2013

Sepet + Qery : Reception Belah Perempuan

Entry ni pun panjang gilossss. Panjang dan banyak gambar. Aku nak update ni pun kena tarik napas panjang panjang sedut hembus sedut hembus banyak kali baru ada semangat nak update. Bukan senang nak refresh ingat balik kejadian 3 bulan lepas. Kekekeke!

Pagi Ahad tu, aku bangun dalam pukul 8 macam tu. Itupun sebab nak pastikan orang khemah buat kerja dia, nak pastikan catering dah sampai ke belum. Nak pastikan photobooth datang pukul berapa semua. Nak kena buat last call kat Qery untuk pastikan kompang sampai pukul berapa, make sure rombongan sampai pukul berapa semua.

Kenduri start dalam jam 11 tengah hari, bersanding pukul 1.30 petang. Jadinya Enot (MUA) datang dalam pukul 10.30 gitu la. Pagi tu pukul 10 sebenarnya dah start marhaban sekali dengan cukur jambul untuk Yunnan. Sepatutnya ada majlis khatam Al-Quran, tapi last minit cancel sebab aku ada masalah orang perempuan. Thihihihi. 

Korang tengok gambar cukur jambul Yunnan dulu, aku nak cerita pun aku tak tau, sebab tengah sibuk bermekap dalam bilik. 

Dari anak buah aku yang pertama kot. Macam giniiiii je la design tempat nak renjis kat kepala budak. Tak berubah langsung, kekeke! Tapi tetap cantik. Nampak tradisional sikit. Bunga kertas tu cabut kat halaman rumah mak aku je.

Kali ni jemput merhaban team lelaki, sebab nak cukur jambulnya budak lelaki. Baju purple tu ustaz aku masa sekolah agama, ajar aku tajwid dengan bacaan Al-Quran. Hihi! Yang lain aku tak tau nama, tapi muka selalu nampak. Ofkos la selalu nampak, kawan-kawan bapak aku sejak zaman dia muda remaja kot. huhu!

Yunnan dan daddynya.


Mummy Yunnan.

Amboi, ngantuk ke Yunnan oi. 

Agaknya asik ngantuk, daddy dia spray kan air kat mata. Hahaha! 

Emak Abah dan adik beradik yang memenuhkan saf. 


Yunan ni dia suka sangat dengan lelaki dan pakcik atok atok. So masa nak cukur jambul ni memang takde masalah langsung. Dia behave gila.

Mata stim je budak kenit ni.

Dengan orang tak kenal pun dia tak kisah. Asalkan lelaki.

Bila dengan perempuan dia ok cuma kena amik masa sikit. Huhu!

See? Huhu!

Bukti lagi. Kekeke~ Ceera kena pantau aktiviti Yunan bila dia besar. Sesuatu sangat suka lelakiiii aje. Huhu!

 Korang tengok gambar je boleh tak? Sebab aku nak explain panjang gila tu macam tak mungkin. Haha! Kalau aku nak cerita satu satu kejadian tu mungkin sampai sejam baru habis baca. Jadinya, korang tengok je la gambarnya.  Penerangan segala mak nenek info akan aku bagitau yang ni amik dari mana, yang tu amik dari mana, macam mana servis dia, semua aku akan buat 1 entry.
Photobooth yang last minit. Hihi! Tapi aku suka je sebab simple, and Kak Diba tersangatlah sporting.



Sementara tu, orang khemah tengah sibuk pasangkan kain lapik meja dan kerusi.

Oh, ayah aku panggil RELA untuk bantu orang park kereta.



Merah tetiba kena jadi flower girl sebab dia pakai baju cantik sangat. Hihi

Doorgifts dari ohmywedding (Kak Mai)


Ada gula-gula, ada marshmellow, dan biskut apa aku tak tau, haha! Tapi atas dia warna warni.


Meja makan pengantin dah siap.






Meja makan VIP untuk family belah Qery

Masa ni saudara mara dah start datang. Oh Opah aku. Hihi! Setakat ni Opah datang semua anak-anak Mak Abah kawin. Sayang gila la kat Opah.


Mak Abah yang homei



Belum apa-apa, anak buah adik beradik dah sign dulu kat buku. Huhu!

TQ Kak Sepupu ku datang dari Perak. =)

Ok abaikan MUA aku yeah. Hahaha! Matiklah aku kena marah dengan Enot sebab letak gambar dia yang ni kenn.. Kekeke!


Aku pakai contact lens ye masa sanding, itu pun Ceera belikan sehari sebelum nikah. Hehe! Aku dah la tak reti pakai. Berapa kali cubaan entah, baru masuk.

Itu yang mata iolls blue blue sky.





Pasukan kompang budak sekolah darjah 6. Ramai yang tak dapat datang, sebab masa aku kawin ni merdeka kot. Plus 2 hari lagi dorang nak exam. Ada yang mak ayah tak lepaskan. So ada 6 orang termasuk Kak Ida (akak yang conduct budak2 kompang ni)

Oleh kerana korang jarang tengok kawan2 aku, jadi marilah cuci mata tengok kawan2 iolls. Hahaha! Kongajo tau kata aku takde kawan. Sentap berair air mata. Kekeke!

Cikgu-cikgu sekolah menengah panggil kitorang ni 5 sekawan. Sampai cikgu disiplin pun memang dah kenal, bukan kerana kitorang nakal, akan tetapi kitorang ni melekat je, rehat sama, balik sama. Walaupun kelas lain2.bertahun2 bersama-sama.

Dorang ni memang kawan dunia akhirat okey. Baik gila masing2 *termasuk aku* kahkahkah!

Kawan baik + rapat masa sekolah teknik. Dah tu ada 3 orang je perempuan dalam kelas. Ros namanya. Paling hot dalam sekolah dulu. Aku sikit2 la menumpang populariti dia. Hahaha!

Eh Kak Filla. Hehe! Ini pun kawan blogger. Pun baik hangat hangat. Mintak tolong je mesti berusaha nak tolong. Huhu! TQ Kak Filla sebab datang!
Si bolat Amani

Kawan 1 dorm masa kat teknik. Kawan sekolah teknik ramai yang tak dapat datang, sebab kebanyakkan memang ramai sedara mara buat kenduri tarikh yang sama. Sokey sokey. i sangat memahami.. Mihmihmih! yang belah kiri tu kawan sebelah katil. Malam2 suka ngumpat sesama. Kekeke! Yang sebelah kanan tu dulu masa sekolah, pakwe kitorang sama. Tak boleh bla. Haha!

Tengah syok-syok jumpa kawan2 yang datang awal ni. Sekali dorang kata rombongan lelaki dah sampai.









Masa ni la kejadian mahkota atas kepala aku terjatuh.

Tengok abah aku tolong amikkan. Huhu!

Ingatkan nak pakai balik, tapi takyah la, sebab nak kena jarum tu amik masa jugak.








Pasukan silat ni memang terbaik. Highly recommended kalau korang nak.

Aku dah tak boleh bukak mata sebab lens aku rasa nak mengeras dah.
Salam Opah, baru kita masuk sanding


Tukang baca doa, abangdak ensem. Tetiba kan. Kihkih!

Adik beradik menyambut tetamu.





Saudara mara Qery




Lepas habis aktiviti merenjis. Kitaorang pun dijemput makan.











Pengantin lelaki sopan je.

Aku je tak berapa nak sopan. Huhu!

Sedap hoi lauk dia.




TQ Fyda dan Atong sudi datang.


 Kawan2 MSU semua jurusan yang sama, farmasi. Borak kalau tak pasal tulisan doktor, takpun pasal ubat. Takde la benda lain. Kekeke!






Oh sangat tak sangka budak baju merah tu datang. Izhar. Kawan sekolah tadika sampai sekolah rendah kot. Jiran depan rumah jaga dia dulu. Kitorang sekelas sampai darjah 6. Terasa macam jejak kasih gila. Haha! Masuk menengah dia sekolah asrama agama batu 10 kot, entah la aku pun tak tau. Maklumlah, dia pandai dari aku. Jadi dia boleh la masuk sekolah asrama. Berbaur cemburu. Pftt... Huhu!



Kak Nur yang kepenatan

Lepas makan, upacara potong kek pulak.





Tengok dorang ni, kemain amik gambar. Semua ini phoyoo.. Hahaha!

Pengacara majlis suruh bagi sepatah dua kata. Gagap terus aku. Aku ni dah lah tak pandai nak bercakap kalau dah ada ramai orang. Last2 suruh Qery je cakap.


Saudara mara Qery

Family aku.

Family Qery

Kawan2 se-MSU dan se-hospital kpj ampang putri dulu. Dorang ni pun gila-gila. Paling best masa exam. Keluar je bilik exam, semua buat muka konfiden. Bila tanya boleh jawab ke.. Jawapan semua sama, takpe, benda boleh repeat. Haha!. Lawak sangat, tapi takde la pun repeat.

Kak Dhiya, kakak angkat masa kat teknik. =)

Kak Watie, kawan fb and ig. Hihi!

Kawan masa kat hospital pantai ampang. Kew Suang Lee, chinese fren yang palingggggg aku sayaaaang.

Kawan2 blogger yang makcik sangat. Hahaha! Suka panggil dorang makcik. Memang kongajo. Padahal diri sendiri pun makcik kennn... TQ Kak Elly, Kak Moon, Kak Filla, Kak Peej.

Tak lupa juga kepada abang Ben.

Ceera dan Ciput dan Keisha

Mr Lalok, Jemah dan Cicot Kebena

Ayie dan Kak Ninie

Mak Abah tercinta

Kaklang Kakcik dan Akak yang happy go lucky

Kak Anny yang cantik dan Kasih.

Owner Myracles Beauty Encik Fadhlur dan isteri. =)









Habis majlis kitorang shoot gambar outdoor pulak.




Gambar ni lawak. Onald suruh pusingkan payung sambil campak kat atas.

Qery buat dengan sangat bergayaaa.. Tiba-tiba.....

Payung jatuh terkena hidung.

Funny gila. Hahaha!




Syah dengan Wan menunggu kitorang shoot dengan penuh kesabaran

Habis akhirnya. Nak muntah tak tengok gambar. Hahaha!

TQ kepada yang hadir, TQ kepada yang mendoakan. TQ semua yang memeriahkan majlis. Sesungguhnya perkara baik pasti akan dibalas baik. Aminnnn..=)

Info :
Pelamin + Mekap + Baju + Segala gubahan mak nenek yang ada kat atas pelamin + Wedding Planner + Pintu Gerbang : Symbolique Asia @ Kak Nur 012-2559769
Kompang : Kak Ida 013-6036726
Silat & Tarian : Maltra Sutra Dancer By Encik Abu Bakar 013-3666845
Photographer : Onald 012-3625254
Door Gifts : Ohmaiwedding Kak Mai 012-3963225
Kemah + Catering : D'Saji Catering (En Majid : 012-6535356)
Photobooth : ThePhotoboothCorner Adibah Zakaria 0162065767
Henna : Faiza Halim 019-6401705