Followers

nuffnang

Dec 27, 2012

5 Days Left. Get Ready Guys!!

Ingat tak haritu aku ada cerita pasal siapa nak jadi agent untuk Treenea kan. Ingat lagi? Well. Aku akan email sorang-sorang berapa modal permulaan bla bla bla. Jadi siapa-siapa nak lagi. Please email aku sekarang. Sebab aku hanya boleh ambil agent pada 1.1.2013. Sebab masa tu baru launching. Jadi aku harap 1.1.2013 tu korang semua dah bersiap sedia lah yeah. Aku memerlukan agent yang ramai dari seluruh negara. Termasuk Sabah dan Sarawak. Jadi harap ada orang yang berminat untuk cuba bisnes kecil-kecilan ni. =)

Jangan habiskan duit gaji tu tauuuuuuu...Huhu! Simpan la sikit. Jangan takut laburkan sikit je modal. Ini bukan bisnes MLM tau. Aku memang menyampah sangat bisnes MLM ni okey. Kite penat-penat jual, orang atas yang dapat imbuhan, lebih banyak dari kite pulak tu. Apahal? Tak stress engko? Ini bisnes trading je. Takde pun kalau orang beli kat ko, tapi orang atas dapat imbuhan lebih. No no no. Sendiri jual, sendiri untung. Begitu. Kawan aku..ceaaa...cam nak ngumpat pulak kan. Hahaha. Lantak lah nak cite jugak supaya korang dapat bersemangat seperti aku.

Dia meniaga online jugakla. Tapi dalam masa yang sama, dia pun bekerja. Gitu. Disebabkan dia berniaga online. dia tak pernah usik duit gaji dia. Kalau 2 ribu gaji dia sebulan. 2 ribu la dia simpan. Dia hanya belanja makan shopping semua dengan duit keuntungan meniaga tu. Kerana kawan aku tu la, aku bersemangat. Aku ambik suntikan dan kata-kata semangat dari orang yang dah berjaya, supaya aku boleh jadi macam dorang. Tak dapat jadi macam dorang takpe, sekurang-kurangnya dah cuba. Betul ke tidok?? Hihi!

Tapi berniaga ni perlukan ketabahan, kesabaran, semangat yang tinggi tau. Takpe, selagi aku bersemangat. Korang pun mesti semangat jugak kannnn...Kahkahkah! Bajet habis rasa nak lempang diri sendiri.

Setakat ni baru berapa orang je. Aku perlukan banyak tau. Sekurang-kurangnya setiap kawasan sorang agent.

Perlis : 1 orang
Kedah : 1 orang
Penang : 3 orang
Kelantan : 1 orang
Terengganu : 2 orang
KL : 2 orang
Selangor : 20 orang
Perak : 3 orang
Pahang : 1 orang
Johor : 2 orang
Melaka : 2 orang
N. Sembilan : -
Sabah : -
Sarawak : -

Memang memerlukan ramai agent under aku. Negeri Selangor tu aku akan pilih beberapa orang je, satu kawasan satu orang je, sebab aku tengok kat seri kembangan kemain ramai, sungai buloh pun. Sobs..

Jadi kalau korang rasa nak cuba-cuba produk yang akan dilancarkan 1.1.2013 ni, jadi agent under aku. Sila email sehingga malam ni sahaja yeah. Please dari Perlis, Kedah, dan negeri-negeri lain tu boleh cuba nasib. Hihi! Tak salah cuba. Modal tak besar. Semua orang mampu. hihi!

Sebab permulaan ni pun aku tak ambik banyak, cuma 500 kotak dulu. Kite usaha sama-sama k.Insyaallah semua orang boleh berjaya. Aminnnn.. =)

Please email me your butiran (contoh seperti di bawah sanaaaaa)

sepetsshop@gmail.com

Subject : Agent VCO Antioxidants By Treenea

Name Penuh : Zuhana Bt Aaron Aziz
Nama Samaran :  Kak Bunga
No ic : 900101-01-0112
No telefon : 012-2222222
Alamat surat menyurat : Lot 900, Jalan 300, Kg Dusun, 89090, Johor
Kawasan : contoh (Cheras, KL) @ (Rembau, N.sembilan) @ (Shah Alam, Selangor)

Kerana apa aku suruh tulis macam tu, sebab aku memang tahap geografi bangang gila. Hahaha! Pernah kan..korang beli felinna, tulis alamat tak habis tau. Korang tulis Sepang. Aku dah macam...alamak, Sepang ni kat Selangor ke N.Sembilan eh? Muahahahaha! Betapa la tahap bodohnya melampau.. Nasib ada google, terus iolls google tau cari kat mana la negeri ianya bertapak. Kuikui!

Haritu selamber tanya Qery, Sandakan tu sabah ke sarawak. Konfius tau..haha! Qery geleng kepala. Sebab dia bijak gila geografi. Nyampahhh...berlagak..huhu!

Ok tak kisah, yang penting, PROMOSI FELINNA pun tinggal 5 hari. Cepat beli sebelum harga kembali kepada asal. Sila beli kat aku, kerana aku ada READY STOK. Muahahahaha!! Dan pengeposan adalah EVERY DAY *hari bekerja saja yeah*

sms sepet 0122678134. Love u!! Hihi!

8 comments:

fatehamohamed said...

sepet tak email balik kat kite ponn..kite dah tgu ni:)

Dira said...

The 1 thing best about mlm is bkn dpt keuntungl je,also bonus. Xtau mcm mana org kata, kita buat keje org atas dpt. sbb kite buat keje, kita dpt lebih dr org atas. Org atas nk income byk pn kene bt sales sndiri dgn byk.
Xpe la, lain org lain pndpt. :)

Dira said...

The 1 thing best about mlm is bkn dpt keuntungl je,also bonus. Xtau mcm mana org kata, kita buat keje org atas dpt. sbb kite buat keje, kita dpt lebih dr org atas. Org atas nk income byk pn kene bt sales sndiri dgn byk.
Xpe la, lain org lain pndpt. :)

Chekgu Azrine said...

Haha...lawaks la sis..

Shima Mazlan said...

hope aku dpt la .. aku nak try meniaga on9 .. kecik2 pon jd la .. nk kumpul duit kawen ..hihihihih ..

aleen avril said...

hope kita dpt la tuk area pahang/kuantan..

kita nak btau nih ari tuh kita email guna email fadzliza@icam.edu.my..

kita nak swap email.. ke email personal kita iaitu alin.afifi@gmail.com..

tolong ek sepet..

kita nak cr side income jgk nih....

Tracey said...

macam berminat :) ni sya dari Sabah :P modal nak berapa ni? How these works? email kat tracey015@gmail.com :)

Xilla Chinta said...

ritue sepet dah reply blk dah.. tp yg terbaru tuk bgtw bpe m0dal xde lg p0n.. tggu jerk nie..